Naslovna » Izlasci » Pozorište » Premijera: „Zaleđeno kraljevstvo“ u Domu omladine

Premijera: „Zaleđeno kraljevstvo“ u Domu omladine

U velikoj sali Doma omladine Beograda, 28. maja od 14.00, biće održana predstava „Zaleđeno kraljevstvo“.

Muzičko-scenski spektakl za decu režirao je Vladan Cerović, a uloge tumače Katarina Dimitrijević, Tamara Belošević, Saša Kuzmanović i Žarko Maksimović.

Pozorišna adaptacija urađena je po motivima filma „Zaleđeno kraljevstvo“, a oduševiće kako najmlađe tako i roditelje.

Snežna princeza Elza, njena neustrašiva sestra Ana, Kristof i njegov irvas, urnebesno smešan sneško Olaf, podlac Hans… to su likovi popularne priče koju skoro svi znamo. Sada ćete da vidite kako će biti ispričana ovoga puta, uz mnoštvo songova. Ovo je dirljiva priča o snazi porodice i moći sestrinske ljubavi koja može prevladati sve prepreke, otkloniti strahove, otopiti srca pa tako i zaleđeno kraljevstvo…

Kao lajtmotiv dramatičnih odnosa među likovima, pojavljuje se sneško Olaf sa svojim duhovitim opaskama koje će publiku nasmejati do suza. On je simbol čiste nevinosti a nastao je iz sećanja devojčica na bezbrižnu igru.

Spektakl koji, pored audio vizuelnih efekata, fantastične adaptacije i zagarantovanog smeha sa talentovanih mladim glumcima, nosi pouku o ljubavi kao najvažnijem osećanju, podseća na značaj srećnog detinjstva, ozbiljnost shvatanja sveta i odrastanja, a ujedno budi u nama radost blisku samo iskrenom dečjem srcu.

Cena ulaznice je 500 RSD, a karte su u prodaji preko Eventim mreže. (danubeogradu.rs)

Naziv predstave: Zaleđeno kraljevstvo. Produkcija: Pozorište bez granica, 2016. Žanr: predstava za decu; muzičko-scenski spektakl. Uloge: Katarina Dimitrijević, Tamara Belošević, Saša Kuzmanović i Žarko Maksimović. Režija i adaptacija: Vladan Cerović. Premijera: DOB, 28. maj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.