Naslovna » BG svaštara » Promocije » Pretty Ballerinas & Kafica – prva godišnjica

Pretty Ballerinas & Kafica – prva godišnjica

Cafe-prodavnica Pretty Ballerinas u Zmaja od Noćaja 16 postoji tačno godinu dana.

Prodavnica je poznata po vrhunskim Pretty Ballerinas ručno pravljenim baletankama koje nose poznate svetske dame, ali i po izuzetnoj kafi i sjajnoj hrani.

Skrivena ispod dorćolskih javora majušna prodavnica magičnih baletanki u čijem sastavu je ušuškan i udoban kafić Kafica sa neobičnom bašticom duginih boja, odiše posebnom energijom koja oduzima dah, inspiriše na ljubav i poziva da se prepustite posebnoj vrsti hedonizma.Promo

Da li ćete uživati samo u isprobavanju najčudesnijih baletanki na svetu ili ćete upotpuniti užitak i šoljicom kvalitetnog MokaFlor esspresa iz Firence, neobičnom hranom ili ukusnim domaćim kolačima ili sve to zajedno, izbor je na vama. Sigurno je da ćete imati širok osmeh i puno srce.

Pretty Ballerinas je svetski poznat brend baletanki koji je davne 1918. godine počeo sa kreiranjem baletanki za profesionalne balerine. Danas je brend prepoznatljiv po izuzetno širokoj ponudi stilova i velikoj paleti boja, kao i po neobičnom i zanimljivom kombinovanju različitih materijala.

Brend ima 80 prodavnica širom sveta u najprestižnijim modnim centrima kao što su Milano, London, Pariz i New York, ali i u mnogim drugim svetskim metropolama.