Naslovna » Turizam » Razgledanje Beograda otvorenim autobusom

Razgledanje Beograda otvorenim autobusom

I ove godine Lasta organizuje sezonu razgledanja Beograda otvorenim autobusom. Uključene su i ture do Avale.

U saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, Lastin Open Top svakodnevno vozi posetioce do najznačajnijih lokaliteta i znamenitosti grada. Turisti, ali i sami Beograđani, u prilici su da putem audio vodiča na osam svetskih jezika saznaju zanimljive informacije o srpskoj prestonici i njenoj bogatoj istoriji.

Pored vožnje gradskim jezgrom, posetioci će vikendom moći da uživaju i u vožnji do Avalskog tornja. Tura do Avale obuhvata posetu Miloševom konaku i Topčiderskom parku gde je planirano zadržavanje do trideset minuta, nakon čega se nastavlja put ka Avali.

Otvorenim autobusom i do Avale

Razgledanje grada održava se do kraja maja svakodnevno od 16.00, a izlet do Avale subotom i nedeljom od 10.30, dok će tokom leta biti uvedeni i dodatni termini. U slučaju oba programa, otvoreni autobus će kretati sa Trga Nikole Pašića (turističko stajalište).

Cene razgledanja i izleta ostale su nepromenjene u odnosu na prethodnu godinu i iznose 600 RSD za odrasle, 400 RSD za decu do 14 godina, dok za grupne posete važi cena od 350 i 300 RSD, u zavisnosti od veličine grupe.

Svi posetioci uz kupljenu kartu za bilo koji od dva programa Lastinog otvorenog autobusa ostvaruju pravo na 20 odsto popusta na ulaznice za Istorijski Muzej Srbije i Milošev konak, kao i pravo na besplatno krstarenje Dunavom i Savom, u organizaciji Jahting kluba „Kej“.

Karte za oba programa se mogu kupiti u autobusu ili u Lastinoj turističkoj agenciji na Savskom trgu broj 1 (preko puta Železničke stanice) i u info centru TOB u Knez Mihailovoj 5. Telefon za informacije je 011/6642-473. Otvoreni autobus je moguće i iznajmiti a upiti se šalju na mail: opentop@lasta.rs.

U slučaju kiše polasci neće biti realizovani. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.