Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Ritam sex-i-ja + Stereo deficit u Božidarcu

Ritam sex-i-ja + Stereo deficit u Božidarcu

U petak, 20. maja od 20.00, u Božidarcu nastupaju bendovi Ritam sex-i-ja i Stereo Deficit.

Kako su svet „čačnuli“ novom pesmom „Dark Necessities“ i turnejom na koju kreću, a kojom će promovisati album ​“​The Gateway“, koji će objaviti u narednih mesec dana… Red Hot Chili Peppers su ponovo došli u žižu svetske rokenrol javnosti…

Na našim prostorima pomama za ovim bendom nikada nije ni prestajala, a posebno otkako je aktivan bend Ritam sex-i-ja – najbolji regionalni RHCP tribute band!

Posle izuzetno posećenog spektakla koji su priredili u Mikser Hausu, Ritam sex-i-ja će zajedno sa prijateljskim sastavom Stereo deficit prvi put nastupiti u Božidarcu.

Stereo deficit izvode najveće hitove grupe Arctic Monkeys, pored Peppersa jednog od omiljenijih bendova Beograđana, te će petak u Božidarcu definitivno obeležiti veče hitova koje Beograd napamet zna, uz koje voli da skače, da se znoji… i da promukne! Jer Peppersi i Monkeys-i se pevaju na sav glas!

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 RSD dostupne su u Felix Shopu (TC SRemska, I sprat), dok će na veče koncerta, na ulazu u Božidarac koštati 500 RSD.

Ostalo je još malo vremena da se uživa u koncertima u Božidarcu pre redovne letnje pauze, zato – pravac Božidarac! (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.