Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Warcraft – Početak
Warcraft - Početak

U bioskopima: Warcraft – Početak

Epska avantura „Warcraft – Početak“ pretpremijerno će biti prikazivana u nekoliko beogradskih bioskopa od 28. maja do 1. juna, 13 dana pre premijere u SAD.

Ovu fantastiku rađenu po video igri fanovi će moći da pretpremijerno da gledaju u bioskopima Cineplexx Ušće SC, Cineplexx Delta City, Tuckwood Cineplex i Roda Cineplexx, ali i u Kragujevcu (Cineplexx Plaza), Nišu (Vilin grad i Kupina film), Zrenjaninu (Cinestar) i Pančevu (Cinestar).

Vaučere sa kodom za igricu, koji je obezbedio Computerland, očekuje prvih 10.000 gledalaca. Vaučeri će biti uručeni na ulazu u dvoranu pre početka projekcije. U pitanju su vaučeri za „World of Warcraft“, uz ekskluzivne in-game skinove inspirisane filmom. Kod za igru obuhvata World of Warcraft i sve ekspanzije do i uključujući Warlords of Draenor, kao i besplatnu pretplatu u trajanju od mesec dana.

Od 2. juna, film „Warcraft – početak“ stiže na redovni repertoar svih bioskopa, i biće dostupan u 2D i 3D tehnici.

O filmu „Warcraft – početak“

Iz studija Legendary Pictures i Universal Pictures stiže epska avantura o sukobu nastalom zbog sudara svetova zasnovana na svetskom fenomenu Blizzard Entertainment-a.

Mirno carstvo Azerota je na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči sa neustrašivom rasom osvajača: Ork ratnici beže iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svet. Kad se portal otvori da spoji ova dva sveta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom. Sa ove dve zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma.

Tako počinje spektakularna saga o moći i žrtvovanju u kojoj rat ima mnogo lica i gde se svako bori za nešto. (danubeogradu.rs)

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Warcraft / Warcraft – početak. Država i godina proizvodnje: SAD, 2016. Žanr: 3D epska avantura. Trajanje: 123 minuta. Uloge: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky i Daniel Wu. Scenario: Charles Leavitt i Duncan Jones. Režija: Duncan Jones.

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.