Naslovna » BG svaštara » Promocije » Ukusi i mirisi Mediterana u centru Beograda

Ukusi i mirisi Mediterana u centru Beograda

Beograd je bio domaćin manifestacije Vikend Grčke u okviru koje su posetioci mogli na štandu Hrane Mediterana da probaju proizvode Dodoni i Eleones.

To je bila prilika da se svi ljubitelji gastronomije i najlepših ukusa Mediterana upoznaju sa konceptom Hrane Mediterana i ponudom vrhunskih proizvoda kao što su originalna feta iz Grčke, originalni grčki jogurt, originalna grčka tzatziki salata, tvrdi žuti sirevi, masline zelene i kalamon i Ekstra devičansko maslinovo ulje. Kombinacija izuzetnih ukusa i mirisa mediterana probudila je najlepša osećanja Beograđana kojima će se uvek vraćati!

Štand Hrane Mediterana bio je apsolutno najposećeniji tokom tri dana trajanja manifesticaje gde se uz zvuke tradicionalne grčke muzike moglo okusiti najbolje što nudi Mediteran, spakovano u jedinstvena Dodoni i Eleones pakovanja. Izdvojili smo za vas…Promo

Feta sir od kog je sve počelo

Dodoni feta sir je prepoznatljiv po svom vrhunskom kvalitetu i zato je najomiljeniji sir u Grčkoj. Zahvaljujući jedinstvenom spoju mirisa i ukusa imaćete priliku da doživite pun ukus autentičnog grčkog sira, napravljenog u skladu sa tradicionalnom recepturom, od čistog ovčijeg i kozijeg mleka sa netaknutih pašnjaka planinske regije Epira.

Dodoni feta se već decenijama kombinuje uz mnoga jela na različite načine – kao deo tradicionalne grčke salate, kao predjelo, uz vrhunska žestoka pica, a možete ga probati i uz dinju ili lubenicu i osetiti čari tradicionalne Grčke.

Kefalograviera – jedinstven sir neverovatnog ukusa

Kefalograviera tvrdi žuti sir je autentičan grčki proizvod vrhunskog kvaliteta, napravljen isključivo od pasterizovanog ovčijeg i kozijeg mleka, posebnim postupkom koji se bez promene koristi već generacijama.

Dodoni kefalograviera sjajno ide uz crvena vina i obogaćuje doživljaj mediteranskih jela. Jednom rečju, snažan ukus koji odgovara i najzahtevnijim gurmanima.

Za više informacija o proizvodima iz koncepta Hrana Mediterana posetite zvaničnu stranicu ovog brenda.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.