Naslovna » Izlasci » 7. Beogradski latino maraton, 18. juna

7. Beogradski latino maraton, 18. juna

Na Trgu republike, 18. juna od 16.00, biće organizovan 7. Beogradski latino maraton pod sloganom „Igrajmo u ritmu srca Beograda“.

Turistička organizacija Beograda najavila je 7. Beogradski latino maraton koji će okupiti najatraktivnije juniorske i seniorske plesne parove i predstavnike svih latino plesnih škola iz Beograda i Srbije.

Posetioci manifestacije će imati priliku da se na besplatnim otvorenim latino radionicama, upoznaju sa različitim latino plesovima koje će držati predstavnici latino plesnih škola iz Srbije, kao i da uživaju u juniorskim i seniorskim nastupima najatraktivnijih plesača iz Beograda, Srbije i regiona.

Posle nastupa profesionalnih plesnih parova, uslediće besplatni muzički koncert grupe Galija, a zatim i latino žurka koja će trajati do ranih jutarnjih časova.Za dž

Manifestacija Beogradski latino maraton predstavlja kulminaciju svih plesnih večeri, radionica i festivala koje tokom godine održavaju plesna udruženja, klubovi i škole posvećene promociji latino plesova u Srbiji.

Beogradski latino maraton omogućava svim latino-plesnim organizacijama u Srbiji i regionu, da jednom godišnje predstave svoje koreografije.

Opravdano se može reći da je ovaj događaj svrstao Beograd u jednu od poznatih latino destinacija, ne samo u Evropi već čitavom svetu i time doprineo da iz godine u godinu našu prestonicu posećuje sve veći broj domaćih i stranih gostiju, ljubitelja latino scene. (danubeogradu.rs)

7. Beogradski latino maraton – program

Subota, 18. jun
16.00… Otvaranje manifestacije
16.05… Nastupi dečijih i juniorskih plesnih škola
18.05… Otvorena škola latino plesova
19.30… Nastupi najboljih latino i salsa grupa i parova – 1. deo
21.00… Koncert grupe Galija
22.00… Nastupi najboljih latino i salsa grupa i parova – 2. deo
23.00… Party – plato ispred kluba Square 5, Trg republike 5
1.00… After party – Urban Lounge bar, Skadarska 40b

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.