Naslovna » BG svaštara » Književnost » Amoreta: Kerolajn Džonson – Tragovima srca
Amoreta: Kerolajn Džonson - Tragovima srca

Amoreta: Kerolajn Džonson – Tragovima srca

U prodaji je prvo izdanje imprinta Amoreta, ljubavni roman Kerolajn Džonson „Tragovima srca“.

Đina Stjuart se razvela, deca će čitavog meseca biti s bivšim mužem, a ona se vraća u rodno mesto da pripremi kuću svojih roditelja u kojoj će sa decom provesti ostatak leta.

Istog dana, na njenim vratima se pojavljuje Itan, koji je nekada bio uspešan sportista. Sada je završio sportsku karijeru, ali je ubrzo posle toga okončao i svoj brak. Vratio se u rodni kraj i u zaostavštini svoje bake pronašao pisma koja joj je slao Đinin deda.

Kada je čuo da se Đina vratila, donosi joj pisma, a tada počinju dve ljubavne priče. Prva, topla i zabavna, odvija se u sadašnjosti, a druga, dostojanstvena i uzvišena, u prošlosti.

Životna ljubavna storija između babe i dede junaka prepliće se s ljubavnim dogodovštinama njihovih potomaka i utiče na događaje u sadašnjosti.

Hoće li Đina i Itan imati drugu priliku? Mogu li da veruju jedno drugom i da pronađu pravu ljubav?

Roman „Tragovima srca“ kao i druga izdanja Amorete po ceni od 249 RSD možete naći u svim bolje snabdevenim knjižarama. (danubeogradu.rs)

Amoreta

Amoreta je osmišljena kao prvi imprint kod nas koji će objavljivati isključivo ljubavne romane. Pokazalo se da našem tržištu nedostaje specijalizovani izdavač ove literature, koji će najširoj publici, po više nego pristupačnim cenama, ponuditi knjige koje favorizuju isključivo pozitivne vrednosti: ljubav, porodicu, toplinu i zajedništvo.

Posebna i svoja, Amoreta prati sve zahteve ovog žanra, od izgleda knjige, kvaliteta teksta, likova i zapleta sve do srećnog kraja, koji jeste preduslov onoga što se zove ljubavni roman.

Čitateljke i čitaoci slobodno mogu da odaberu bilo koji roman u okviru Amorete sigurni da će provesti prijatno vreme uz knjigu, da ih niko neće bombardovati ružnim slikama i neprijatnim razmišljanjima, već da će uživati u lepoti i pričama od kojih srce ponekad zadrhti ali na kraju bude zadovoljno i spokojno.

Amoreta je podeljena u nekoliko edicija. Prva edicija pod nazivom „Voleti večno“ donosi storije o ljubavima koje traju, tinjaju i rađaju se ponovo, ne obazirući se na vreme. „Ljubav i vino“ je naziv sledeće edicije u kojoj pratimo romanse lepih i pametnih devojaka koje nose imena po vrstama vina i opijaju poput njih.

Edicija „Bebe donose sreću“ govori sama za sebe, jer jedan od likova u ovakvoj ljubavnoj priči uvek je beba, koja će vas očarati, a oko nje se sve vrti. „Misterije ljubavi“ je poslednja edicija zasad, a ona pred čitaoce donosi sve neuhvatljive, romantične storije u kojima iskra ljubavi misteriozno zapali požar onda kada se najmanje nadamo.

Amoreta: Kerolajn Džonson - Tragovima srca

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.