Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » BenQ TH670 – projektor za multimedijalne sladokusce

BenQ TH670 – projektor za multimedijalne sladokusce

Ako ste za „home entertainment“ projektore preporučujemo da razmislite o relativno svežem modelu BenQ TH670.

Popularnost Home Entertainment projektora drastično je porasla u poslednjih nekoliko godina. Ključni razlozi za to su: drastično veća slika, nešto povoljnija cena projektora i daleko bolji osećaj koji donosi slika velike dijagonale.

Tako je i BenQ TH670 vrhunski projektor koji nudi gotovo besprekornu reprodukciju filmova kako na platnu, tako i na zidu, ali i brojne napredne mogućnosti za podešavanje slike.

BenQ TH670 je moderno dizajniran projektor, napravljen od kvalitetnih materijala sa vrhunskom elektronikom u sebi. Pozicioniran je kao napredan Home Entertainment projektor i kako stvari zaista stoje on to i jeste.

Njegovu osnovu čini DLP projekcioni sistem poslednje generacije koji je u stanju da ponudi kristalo jasnu sliku do dijagonale od 120 inča (300 inča uz napredna podešavanja sa odsutpanjem u kvalitetu slike), pri rezoluciji od 1920×1080 piksela. Hardverski gledano spada među naprednije projektore u svojoj klasi jer raspolaže i osvetljenjem od 3000 ANSI Lumena, kao i kontrastom od 10000:1.Promo

Njegova lampa jedna je od najboljih i može da funkcioniše u nekoliko modova od kojih je svakako najzanimljiviji Eco mod pri čijem korišćenju proizvođač garantuje životni vek lampe od gotovo 10000 radnih časova. Posebnost BenQ TH670 projektora krije se i u njegovim raznovrsnim mogućnostima za povezivanje, ali i u kompaktnošću i maloj težini (3 kg), tako da ako zatreba uvek možete bez mnogo muka da ga ponesete sa sobom.

BenQ TH670 – više od „home entertainment“ projektora

Kao i svaki napredan Home Entertainment projektor tako i BenQ TH670 dolazi sa vizuelno veoma moćnim OSD-jem koji em što je funkcionalan, em nudi i pregršt naprednih funkcija od kojih će vam prosto zastati dah.

Tako je tu mogućnost finog podešavanja kolorita i osvetljenja, puna kontrola detaljnosti i vidljivosti, kao i mogućnost rada projektora pri najrazličitijim osvetljenjima. Ovo posebno ističemo kao veoma važno jer mnogi „home entertainment“ projektori nisu previše efikasni ukoliko ima viška osvetljanja u prostoriji, što nije slučaj sa ovim modelom jer ima moćnu lampu sa prodornim osvetljenjem.

Za razliku od sličnih rešenja na tržištu BenQ TH670 projektor se izdvaja i na polju kvaliteta slike (ovo smo već napomenuli na početku teksta). Svi testovi su pokazali kako je reč ne samo o projektoru koji besprekorno reprudukuje sliku, već i o rešenju koje svojim kupcima donosi zavidan nivo detaljnosti.

To znači da HD filmovi sa ovim projektorom izgledaju kao oni koje gledate u pravom bioskopu i po pitanju reprodukcije boja i kada je reč o oštrini slike. Posebno dobro se pokazao kod reprodukcije/projektovanja akcionih i SF filmova gde sve puca od dinamičnih i brzih scena nabijenih kompujetrskom grafikom i 3D elementima.

Ujedno, TH670 projektor se može koristiti i za projekciju igrica baš zbog toga što ima brz odziv i kvalitetnu reprodukciju boja – probajte, prijatno ćete biti iznenađeni.

Iako deluje kao samo fino upakovan „home entertainment“ projektor, BenQ TH670 je zapravo moćno rešenje koje će vaše omiljene filmove pretvoriti u izuzetne i dati im novu dimenziju kvaliteta i prikaza.

BenQ TH670 je ozbiljno uzdrmao višu klasu i naprednim mogućnostima, ali i sjajnim OSD-jem koji donosi više od 250 novih funkcija u svet zabave na platnu.

Zaključak je logičan – zaboravite na veliki televizor kupite TH670 projektor i udahnite potpuno novi život vašoj omiljenoj multimediji, filmovima i predstojećoj Olimpijadi!

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.