Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » BenQ W1350 – projektor za filmadžije i gejmere
BenQ W1350

BenQ W1350 – projektor za filmadžije i gejmere

Projektor BenQ W1350 maksimalno je optimizovan za rad sa video i gejmerskim sadržajima.

Sa računarima i izvorima signala može da komunicira kako žično, tako i bežično, a specifičan je i po tome što koristi skup najnaprednijih tehnologija kako bi slika i na zidu i na platnu izgledala besprekorno.

BenQ W1350 je projektor visoke klase koji je namenjen osobama koje uživaju u najvišem kvalitetu slike, bilo da su filmofili, gejmeri ili ljubitelji multimedije poslednje generacije.

Napravljen je od najkvalitetnijih materijala i raspolaže velikim zumom, kao i lepo odrađenim OSD-jem koji je krcat brojnim naprednim funkcijama. Njegovu osnovu čini DLP projekcioni sistem poslednje generacije, kao i najnaprednija elektornika zahvaljujući kojoj nudi mnogo više od sličnih konkurentskih rešenja.Promo

Maksimalna rezolucija kojom operiše je 1920×1080 piksela, dok je kontrast podešen na 10000:1. Zanimljiv je podatak da BenQ W1350 može lako da se montira na sve stone i zidne nosače, kao i da poseduje najnapredniji rashladni sistem koji sprečava da se elektronika pregreje.

BenQ W1350 – kralj u svojoj klasi

Kvalitet slike koji nudi W1350 projektor je (kao šro smo već napomenuli) iznad proseka, odnosno posebna je klasa. Boje su maksimalno verno reprodukovane dok je detaljnost dovedena gotovo do savršenstva. To su pokazali kako film testovi, tako i gejmerski testovi po kojima se ovaj projektor veoma visoko kotira.

Slika koju na platnu daje je fliudna, oštra i maksimalno pregledna što je filmofilima i gejmerima od ključnog značaja za uživanje i realizaciju brzih poteza u novim dinamičnim igricama. Visok kvalitet slike prate i brojna tehnološka rešenja za poboljšanje iste, kao i posebno izbalansiran OSD iz koga se mogu uraditi najrazličitija setovanja.

I u pogledu izrade BenQ W1350 je kralj u svojoj klasi, posebno kada je upitanju finalna obrada. Zapravo kod ovog projektora je sve dovedeno gotovo do savršenstva i to je ono što ga čini jedinstvenim i poželjnim.

Najjači adut mu je kvalitet slike, mala potrošnja i lako konfigurisanje, a to filmofili i gejmeri najviše cene. Ko voli da gleda filmove na velikom platnu i igra se na istom W1350 je projektor apsolutno za njega jer je i cenovno veoma korektno pozicioniran.