Naslovna » Izlasci » Festivali » Human District Festival 2016, od 21. do 25. juna
Human District Festival

Human District Festival 2016, od 21. do 25. juna

Na nekoliko poznatih gradskih lokacija, od 21. do 25. juna biće održan filmski Human District Festival 2016.

Poruka ovogodišnje manifestacije poruka je mira i razumevanja. Pozitivnom afirmacijom mogu se kreirati pozitivne smernice za budućnost svih građanki i građana – što je i osnovni cilj festivala. Mir donosi tolerancije i razumevanje i bolju perspektivu za žene, mlade, sve građanke i građane koji su jedini stvaraoci društva.

Filmski Human District Festival održava se drugu godinu zaredom. Konstantnim angažovanjem postavlja film kao važan element u komunikaciji sa društvenom zajednicom čime doprinosi da se moderno društvo afirmiše i koristi isključivo pozitivne mehanizme.Za dž

Najavljeno je više od 200 gostiju iz celog sveta koji će predstaviti svoja dela, a stručni žiri će na kraju festivala proglasiti pobednika.

Bioskop na otvorenom tokom festivala biće upriličen na savskoj promenadi od 21.00 do 23.00. Projekcije su besplatne i otvorene za sve do popune mesta.

Dnevne projekcije će se održavati u UK „Parobrod“, Zadužbini Ilije M. Kolarca, Opštini Stari grad, kao i u Domu omladine Beograda, tokom svih dana festivala.

Program festivala pogledajte OVDE. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.