Naslovna » BG svaštara » Promocije » Lora pet – salon za negu pasa

Lora pet – salon za negu pasa

Predstavljamo salon za negu pasa – Lora pet.

Savremeni način života doneo je ozbiljne promene na relaciji čovek – njegov verni prijatelj, pas. Kućni ljubimci sve češće dele urbane prostore/stanove sa svojim gazdama. Neretko, oni sa nama dele i naš dnevni boravak, a često i spavaću sobu.

Zato je odgovoran vlasnik, sada u obavezi da povede mnogo više računa o elementarnoj higijeni svog vernog ljubimca. Uvreženo mišljenje, da kućni ljubimac ne treba često da se kupa, danas (u modernom društvu) pada u vodu. Zato je tu Lora pet salon, ali i za mnogo više od higijene.

U Lora pet (jedinstvenom na ovim prostorima) salonu se koristi vrhunska kozmetika, koja je baš namenjena čestim kupanjima, pa pas može i nedeljno da se kupa, zavisno od rase.Promo

Pored kompletnog higijenskog tretmana, tu su i razne frizure koje je moguće izabrati, tako da se svi na ulici okreću za vašim psom.

Između ostalog, Lora pet ekskluzivno na ovim prostorima nudi i proizvode renomiranih kozmetičkih proizvođača. Kupcima su tako na raspolaganju proizvodi kompanije Isle of Dog, jedne od vodećih kozmetičkih kuća za negu pasa. U Lora pet salonu moguće je nabaviti i Yumega, prirodne nutritivne dodatke ishrani za pse i mačke koji, provereno, poboljšavaju zdravlje kućnog ljubimca.

Lora pet je moderno opremljen i koncipiran salon za negu pasa. U luksuzno opremljenom i dizajniranom ambijentu, po najprestižnijim svetskim standardima, sve je podređeno čovekovom najboljem prijatelju, jer on to i zaslužuje.

Vrhunski obučen tim za negu i šišanje pasa, samo je jedna od prednosti koja izdvaja Lora pet salon na tržištu. Lora pet salon nalazi se na Novom Beogradu, u A bloku.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.