Naslovna » BG servis » Parking servis: Obnova parkirališta i novi sistem naplate

Parking servis: Obnova parkirališta i novi sistem naplate

Do 17. jula biće usporen ulaz i izlaz iz parkirališta „Politika“ jer JKP „Parking servis“ vrši građevinske radove.

U sklopu radova biće asfaltirane ulazna i izlazna kolovozna traka, urađene nove elektro i mrežne instalacije, betonirano ostrvo i postavljena nova naplatna kućica. Uvešće se savremena automatika i novi sistem naplate parkiranja. Ali, tokom radova parkiralište će biti otvoreno za korisnike.

Isti građevinski radovi, od 4. jula od 1. oktobra, biće fazno obavljani i na parkiralištima „Kamenička“, „Šumadijski trg“, „Viška“, Masarikov trg“, na putničkom i teretnom parkingu u Bloku 53 na Teretnom terminalu, kao i u garaži „Aerodrom“, koja će ubuduće imati dva ulaza i dva izlaza.

Parking objekti radiće sve vreme radova, uz povremeno otežani ulazak odnosno izlazak vozila.

Na parkiralištima „Cvetkova pijaca“, „Kapetanija“ i u garaži „Botanička bašta“ do 15. jula će biti postavljene nove rampe i implementiran novi sistem naplate parkiranja.

Novi sistem biće uveden na svim parking objektima kojima upravlja „Parking servis“ i omogućiće pružanje informacija o slobodnim parking mestima u realnom vremenu. Korisnici će za sve garaže i parkirališta ove informacije moći da vide na sajtu www.parking-servis.co.rs, kao i na info tablama, postavljenim na prilazima parking objektima.

JKP „Parking servis“ moli korisnike za strpljenje i razumevanje tokom izvođenja najavljenih radova. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.