Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Pickbox: Nova serija „Krv i nafta“
Pickbox: Krv i nafta

Pickbox: Nova serija „Krv i nafta“

Od 15. juna internet TV počinje sa emitovanjem nove serije „Krv i nafta“.

Ako ste mislili da više nije moguće obogatiti se u biznisu s naftom, varate se. Kod nas u Srbiji to, naravno, ide teže (da ne kažemo da je nemoguće), ali ako potegnete do Severne Dakote u Americi, mogli biste da budete jedan od srećnika.

Naravno, ovo nije stvarnost, nego odlična fikcija u produkciji holivudskog studija ABC koji nas je počastio serijom „Krv i nafta“ (Blood & Oil). Na Pickboxu, premijerno, možete da gledate sve epizode serije za koju se tvrdi da je moderna naslednica serije Dalas.

Don Džonson je i dalje veliki igrač

Mnogi maštaju o američkom snu, nalaženju posla iz snova, bogaćenju, idiličnom porodičnom životu, ali često se takvi snovi rasprše kao balon od sapunice kada dođu u dodir sa stvarnošću. Nešto slično se dogodilo Biliju i Kodi, mladom bračnom paru koji se naglavačke bacio u naftni biznis. Kada su stigli u Severnu Dakotu, dočekao ih je svet koji nisu očekivali – pohlepa, seks, novac, sirova borba za moć.

Ceo naftni biznis je u rukama jednoga čoveka, a on se zove Hap Brigs (Don Džonson). Sami odlučite hoćete li navijati za zvezdu „Poroka Majamija“ koji je definisao osamdesete, a sada se otelotvorio u grubom kaubojskom imidžu, ili za iskrenog momka u poteri za američkim snom.

Pickbox: Krv i nafta

Ponekad moraš da igraš prljavo da bi se obogatio

„Krv i nafta“ je porodična saga u kojoj nećete videti previše krvi, ali nafte ima napretek. I to toliko da je od nje moguće biti prljavo i bezobrazno bogat.

Neki u ovom gradu snova i jesu, a neki to tek žele da postanu. Neki uz pomoć dobrih veza glume male bogove, a drugi trguju najbolje što mogu s informacijama koje imaju.

Hapovu ženu željnu slave i moći glumi Amber Valeta, a ako se u nju ne zagledate dovoljno dobro, mogli biste da pomislite da je Robin Rajt otišla iz „Kuće od karata“ i došla u „Krv i naftu“.

Mladi bračni par u potrazi za blagostanjem otelotvoruju Čejs Kroford (Tračara) i relativno nepoznata, ali talentovana glumica Rebeka Ritenhaus za koju će se sigurno još čuti.

Pickbox: Krv i nafta

Sapunica po uzoru na „Dalas“ i „Dinastiju“

Ako budete tražili pretke serije „Krv i nafta“, lako ćete ih naći. Dovoljno je samo prisetiti se dve sapunice iz prošlosti – „Dinastije“ i „Dalasa“ – i njihovih glamuroznih porodica koje su takođe bile u naftnom biznisu.

U seriji „Krv i nafta“ nema toliko blještavih dijamanata, luksuznog krzna, grandioznih zapleta koji uključuju nekoliko porodica. Glamur su zamenile farmerice i kaubojski šešir, ali važno je da se u pozadini okreće novac.

Ako pak pretka budete tražili u nekoj seriji iz bliže prošlosti, naći ćete ga u seriji „Osveta“ (Revenge) koja se i dalje prikazuje na Pickbox-u i koja nudi dovoljno misterija i zapleta da ostanete prikovani za ekran i po nekoliko sati.

Sačekajte još malo i sve epizode „Krvi i nafte“ ispratite na Pickbox-u. (danubeogradu.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=DveG6O-oKss