Naslovna » Izlasci » Sport » Regata: Belgrade Cruiser Cup 2016

Regata: Belgrade Cruiser Cup 2016

Bez obzira da li ste takmičarska posada, posmatrač ili velika kompanija, Belgrade Cruiser Cup je pravo mesto da pokažete svoje veštine i steknete znanje.

Jedrenje pripada grupi najstarijih olimpijskih sportova i da predstavlja jednu od najprestižnijih veština na planeti, a poslednjih godina privlači sve veću pažnju Beograđana.

Ove godine je Jedriličarski klub Ada obogatio takmičarski kalendar Jedriličarskog saveza Srbije još jednom regatom ali i Beograd još jednim dešavanjem po uzoru na velike svetske metropole.

Belgrade Cruiser Cup – da privuče mlade

Pored vrhunskog sportskog i takmičarskog karaktera, regata Belgrade Cruiser Cup ima za cilj da privuče i obrazuje što više mladih o ovom sportu i okolini u kojoj se odvija.

Po zvaničnom raspisu regate, start navigacione trke je zakazan za podne 25. juna na četvrtom kilometru reke Save, kod Mosta na Adi.

Učestvovaće najbolje posade iz Srbije i regiona u jedrilicama klase Cruiser i Micro Cruiser. Na Belgrade Cruiser Cup su dobro došli posetioci i posade svih uzrasta. Posle završetka trke će se održati proglašenje pobednika i promotivni koktel u cilju popularizacije sportskog jedrenja, ekološkog i odgovornog života na vodi.

Dan posle regate će u prostorijama JK Ada biti održana predavanja na temu podvodne arheolgije Beograda i prirodnih izvora Srbije.

Prijavite se za regatu OVDE ili u JK Ada (063/7327-177; milos@jk-ada.com). (danubeogradu.rs)

Belgrade Cruiser Cup - ruta

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.