Naslovna » Izlasci » Pozorište » Stand up komedija u klubu Ben Akiba – jul 2016.

Stand up komedija u klubu Ben Akiba – jul 2016.

Jedini comedy club & bar u Beogradu, Ben Akiba, objavio je program nastupa stand up komičara tokom jula 2016.

Izdvajamo tri nastupa kojim će Ben Akiba započeti vreli jul. Nastupi u julu će se održavati četvrtkom, petkom i nedeljom od 20.30.

U petak, 1. jula, održaće se Veče improvizacije! Nastupaju majstori ove veštine – Srđan Dinčić, Nesha Bridges i Aleksandar Perišić! Komedija improvizacije ili improv predstavlja scensku formu u kojoj se većina ili ceo izvedeni materijal smišlja na samoj sceni tokom nastupa. To znači da se sve priče, dijalozi i akcije izvode bez prethodno pripremljenog materijala tako da komičari kroz različite igrice demonstriraju svoju duhovitost, kao i brzinu smišljanja fora i odgovora u datoj situaciji.

U nedelju, 3. jula, nastupaće četiri komičara koji nemaju ništa zajedničko sem bavljenja stand up komedijom. Četiri različita profila će stati na scenu Ben Akiba kluba, a to su Nenad Stefanovski, Raša Nestorović, Nikola Radojlović i rezident komičar Nikola Silić.

U četvrtak, 7. jula, na programu je Veče crnog humora. Ako niste osetljivi na škakljive teme, znate da se smejete na sopstveni račun, i generalno vidite smešniju stranu čak i najmračnijih događaja – ovo je veče za vas. Nastupiće: Nemanja Živanović, Ana Zlatanović, rezident komičari Jelena Radanović, Aleksandar Perišić i Nikola Silić. Ne preporučujemo mlađima od 18 godina.

… i to nije sve!

U nedelju, 17. jula nastupaće tri komičara – Nikola Radojlović, Ivan Nikolić i rezident komičar Aleksandar Perišić. Ova kombinacija obećava i dozu crnog humora pored ostalih tema kojima se bave ovi komičari, tako da ljubitelji takve vrste humora mogu da očekuju dobar provod.

Lepa vest za one koji vole humor Nikole Silića. U četvrtak, 21. jula, je Nikolin one man show! Pored oštrog jezika, Nikola je poznat i po svojim animacijama pod imenom ABVH, kao i po svojim video klipovima.

U nedelju, 24. jula, nastupaće četiri komičara! Ana Zlatanović, Ivan Nikolić, Nebojša Potkrajac i Radomir Raša Nestorović – veče četiri potpuno različita komičara koji će vas sigurno nasmejati.

U četvrtak, 28. jula, nastupa prva dama Standup.rs-a, drama queen organizacije i rezident komičarka – Jelena Radanović sa svojim one woman show-om! Svojim britkim humorom i iskrenošću na sceni, Jelena privlači pažnju publike i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

U nedelju, 31. jula, biće priređeno veče dva rezident komičara organizacije Standup.rs! Nastupiće Nikola Silić i Aleksandar Perišić. Ko posećuje njihove nastupe zna da veče obećava mračne i nekorektne teme, po čemu su poznati ovi komičari. Ko nije do sad posetio, ovo je prilika da se i sami uverite.

Rezervacije na 060/3060-131. Klub se nalazi u Savamali, Braće Krsmanović 6. (danubeogradu.rs)

Ben Akiba – program za jul 2016.

Ben Akiba - program za jul 2016.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.