Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Čuvari Oza
Čuvari Oza

U bioskopima: Čuvari Oza

Na velika platna 9. juna dolazi najnovija priča o najpoznatijoj magičnoj zemlji – „Čuvari Oza“.

Svi znamo poznate priče o lepoj, ali opasnoj zemlji Oz i čuvenoj devojčici Doroti koja je razrešila moći Zlu vešticu. Ali šta se desilo pošto je ova priča završena? Pogledajte novi film o drugačijim herojima iz zemlje Oz, o letećem majmunu Oziju i njegovim drugarima.

Priča animiranog filma „Čuvari Oza“ smeštena je u mističnim predelima ove zemlje i govori o drugoj šansi, hrabrosti u strašnim situacijima i kako nam je malo potrebno da budemo srećni.

Dobra veštica sa juga, Glinda, odlučuje da oživi Zlu vešticu i ukloni njene moći tako što će od njih napraviti magičnu metlu. Zla veštica, besna i željna osvete, udružuje se sa svojim letećim majmunima kako bi povratila svoje moći, ali metla je na sigurnom i dobro čuvana.

Dorotini prijatelji – Plašljivi lav, Strašilo i Limenko postaju čuvari te metle, ali u tome im je potrebna pomoć. Ozi shvata da sa malo ljubavi, hrabrosti i pameti, može učini svet boljim i staje na stranu Čuvara Oza kako bi porazili Zlu vešticu i sprečili je da ostvari svoje planove.

Komična avantura za celu porodicu „Čuvari Oza“ sinhronizovana je na srpski jezik. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski jezik: Guardianes de Oz / Čuvari Oza. Dužina trajanja filma: 86 minuta. Država i godina proizvodnje: Meksiko, 2015. Žanr: animirani, avantura, fantazija. Reditelj: Alberto Mar.