Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Igra novca
Igra novca

U bioskopima: Igra novca

Od 2. juna u domaćim bioskopima prikazivaće se triler „Igra novca“ sa Džordžom Klunijem i Džulijom Roberts u glavnim ulogama.

Film Džodi Foster „Igra novca“ je veoma uzbudljiva priča o vrhunskom televizijskom voditelju Liju Gejtsu koga je autorska emisija o finansijama pretvorila u čudotvorca Vol strita.

Međutim, pošto što svima preporuči kupovinu visoko-tehnoloških deonica koje misteriozno propadnu, besni investitor dolazi u studio i uživo pred kamerama kao taoce uzima Gejtsa i ekipu iza kamere predvođenu vrhunskom producentkinjom Peti Fan.

Dok se sve odvija u realnom vremenu, Gejts i Fan moraju da pronađu način kako da prežive i istovremeno razotkriju istinu iza velike laži koju krije igra novca…

Film zapravo govori o nečemu mnogo mračnijem: na koji način uopšte dolazi do finansijske krize i kako ona utiče na obične ljude. (danubeogradu.rs)

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Money Monster / Igra novca. Žanr: triler. Dužina trajanja filma: 95 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2016. Uloge: George Clooney, Julia Roberts, Jack O’Connell, Dominic West, Giancarlo Esposito. Rediteljka: Jodie Foster.