Naslovna » Izlasci » Sport » Vikend na Adi Ciganliji (4. i 5. jun 2016)

Vikend na Adi Ciganliji (4. i 5. jun 2016)

I ovog vikenda u Beogradu će biti mnogo interesantnih događaja, a vikend na Adi Ciganliji posebno izdvajamo…

»»» Danas, 4. juna do 17.00, održava se Druga regata kupa Srbije u organizaciji Veslačkog saveza Srbije.

»»» U subotu, od 12.00 do 16.00 na Kamenom gradu i šetališnoj stazi na Adi Ciganliji održaće se akcija Mesec šetnje. U okviru nacionalne kampanje „Pronađi meru“, koju već četiri godine sprovode studenti medicine i članovi Društva dijetetičara nutricionista Srbije, pored šetnje prisutnima će se obratiti i nadležni iz Ministarstva zdravlja, Ministarstva omladine i sporta i predstavnik IFMSA.

»»» U subotu i nedelju, 4. i 5. juna 8.00 do 19.00, na odbojkaškim (6) i košarkaškim igralištima (3) biće održan tradicionalni odbojkaški humanitarni turnir. Sva prikupljena sredstva biće uplaćena za pomoć u lečenju mladom džudisti Igoru Nurkiću. Organizacija: O.K. Blok-Out.

»»» U nedelju, 5. juna od 10.00 do 16.00 biće održan Drugi Dragon Boat festival na Savskom jezeru kod lokala „Na kraj sveta“. Organizator je Srpski Dragon Boat savez.

»»» Takođe u nedelju, 5. juna od 10.00 do 13.00, na Adi Ciganliji na programu je i Tradicionalni plivački maraton perajima dece školskog uzrasta u organizaciji Asocijacije ronilačkih instruktora.

* U slučaju loših vremenskih uslova postoji mogućnost da neki događaji budu odloženi. (danubeogradu.rs)