Naslovna » BG servis » Asfaltiran plato pijace „Skadarlija“

Asfaltiran plato pijace „Skadarlija“

Radovi poslednje faze asfaltiranja dela platoa pijace „Skadarlija“ završavaju se danas.

U ponedeljak će na tom delu pijace početi postavljanje repariranih tezgi, kako bi se obezbedili bolji uslovi prodaje za zakupce i ugodnija kupovina za potrošače. Uslediće reorganizacija i ovog dela pijačnog platoa, koja podrazumeva novi raspored i šire prolaze između tezgi.

Tokom asfaltiranja pijačnog platoa pijaca je sve vreme radila kako bi se omogućilo prodavcima da nastave sa radom, a kupcima da se snabdevaju svežim namirnicama. Pored izuzetno loših vremenskih prilika, sve faze asfaltiranja pijace završene su u predviđenom roku, kako je iz JKP „Gradske pijace“ obećano na početku radova.

Posle više od 50 godina bez ulaganja, pijaca „Skadarlija“ će dobiti izgled kakav zaslužuje jedna od najstarijih i najposećenijih pijaca u Beogradu. Tokom jeseni, na pijačni plato biće dopremljene nove tezge, koje će obezbediti veći prostor za izlaganje i skladištenje proizvoda, bolju izolaciju tezgi kao i natkrivenost, koja će omogućiti zaštitu kupaca, prodavaca i proizvoda od nepovoljnih vremenskih uslova.

JKP „Gradske pijace“ zahvaljuju sugrađanima na ukazanom strpljenju prilikom izvođenja radova i obećava da će nastaviti da radi na unapređenju uslova kupovine i prodaje, kako bi beogradske pijace postale moderni centri trgovine hranom. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.