Naslovna » Izlasci » Festivali » Belgrade Beer Fest 2016: Massimo i Ritam nereda

Belgrade Beer Fest 2016: Massimo i Ritam nereda

Pored svetskih zvezda Rudimental i regionalnog fenomena Dubioza kolektiv, na 14. Belgrade Beer Fest-u će nastupiti još jedna velika regionalna zvezda – Massimo Savić.

Ovaj jedinstveni stvaralac i pevač specifičnog vokala nastupiće poslednjeg dana, u nedelju, 21. avgusta, kada će svi posetioci na Ušću moći da uživaju u romantičnoj atmosferi uz njegove najveće hitove.

Miljenik beogradske publike čija karijera traje više od 30 godina, prvi nastup na Belgrade Beer Fest-u održao je 2013. godine. Biće ovo nova prilika da umetnik, koji ističe značaj koncerata za svoju uspešnu karijeru, ponovo da sve od sebe i u svom stilu napuni „ljudima srce i um lepim stvarima“.Za dž

Iste večeri na Ušću nastupiće i legendarni novosadski bend Ritam nereda. Jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava, koji je već 27 godina sinonim za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku.

Bend je svojom obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima tokom dugogodišnje karijere izgradio veliku bazu fanova, predstavljajući redak primer autorski veoma plodnog sastava, koji će svoj kultni repertoar svirati na Belgrade Beer Fest-u. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.