Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Beogradski sajam: Novu sezonu otvara šest sajmova

Beogradski sajam: Novu sezonu otvara šest sajmova

U sredu, 28. septembra, Beogradski sajam u Bulevaru vojvode Mišića 14 otvoriće drugi deo ovogodišnje sezone i to sa šest sajmova.

Do 1. oktobra biće otvoreni 15. Packtech Expo Balkan, 12. Conbak Expo Balkan, 4. Fruveg Expo Balkan, 5. Hygiene In Industry Expo, 38. Grafima i 24. Biro Expo.

15. Packtech Expo Balkan

Međunarodni sajam ambalaže, mašina za pakovanje i opreme za prehrambenu industriju otvoriće jesenju sajamsku sezonu u Hali 1. Na ovoj poslovnoj manifestaciji izlagači će predstaviti najrazličitije mašine i opremu za pakovanje i proizvodnju ambalaže, kao i sve vrste ambalaže, materijala, sredstava i gotovih proizvoda, koji se koriste u industriji ali i domaćinstvima.

12. Conbak Expo Balkan

Međunarodni specijalizovani sajam mašina i opreme za pekare i ugostiteljstvo biće otvoren u Hali 2. Ovaj prodajni sajam obuhvata i sirovine, aditive i začine za pekare i konditore za uvek privlači veliku pažnju posetilaca.

4. Fruveg Expo Balkan

Međunarodni specijalizovani sajam tehnologija za gajenje, preradu i skladištenje voća i povrća biće postavljen u Hali 1. Na jednom mestu – raznovrsna i bogata ponuda zdrave hrane.

5. Hygiene In Industry Expo

Međunarodni specijalizovani sajam opreme i sredstava za higijenu u industriji i biznisu moći ćete da posetite u Hali 1a. Sajam je namenjen isključivo poslovnim ljudima, koji u profesionalnom centru za demonstriranje mogu da provere način funkcionisanja mnogobrojnih mašina i aparata za čišćenje.

38. Grafima

U Hali 4 biće predstavljene sirovine i pomoćni materijali za grafičku industriju, grafička oprema, rezervni delovi, gotovi grafički proizvodi, grafičke usluge. Grafima se održava od 1979. godine. Ova specijalizovana manifestacija Beogradskog sajma odavno je postala jedan od osnovnih podsticaja bržeg razvoja grafičarstva u našoj zemlji i vodeća sajamska priredba ove vrste u regionu. Ovo će još jednom biti centar okupljanja svih stručnjaka čija je delatnost vezana za grafičku proizvodnju i prava odrednica za predstavljanje stranih proizvoda i izlagača na našem tržištu.

24. Biro Expo

Biro oprema, mašine i pribor za kancelarijsko poslovanje, kancelarijski nameštaj i materijal, poslovna galanterija i pokloni, dekorativni i foto program – sve će to biti izloženo u Hali 4. Izlagači – proizvođači, zastupnici i uvoznici kancelarijske opreme, materijala i poslovne galanterije upoznaju posetioce – poslovne ljude iz kompanija različitih delatnosti, predstavnike državne uprave, komora, velikih javnih sistema, trgovinskih lanaca, kao i vlasnike knjižara i široku publiku sa najnovijom ponudom eksponata domaćih i stranih tržišnih lidera. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.