Naslovna » Izlasci » Akcije » Karavan „Moja Srbija“ na Trgu republike

Karavan „Moja Srbija“ na Trgu republike

U subotu, 9. jula od 17.00 do 22.00, završna manifestacija karavana „Moja Srbija“ biće organizovana na Trgu republike.

Posle 12 destinacija koji je promotivni karavan Turističke organizacije Srbije pod nazivom „Moja Srbija“ obišao širom naše zemlje, biće održan i završni program karavana u Beogradu.

Posle svečanog otvaranja manifestacije i pozdravnih govora, uslediće zabavni program pod nazivom „Pozdrav iz Beograda“ Dečijeg kulturnog centra Beograd, u kom učestvuju Minja Subota, Leontina, Ivana Peters i hor Čarolija.

Od 20.00 će Umetnički centar Talija izvesti splet igara iz svih krajeva Srbije a zatim će nastupiti gudački kvartet Pandora. Kraj programa će obeležiti muzički koncert poznatih sastava MVP, Sevdah Bejbi i Vrelo. Voditelj programa je Voja Nedeljković.

Turističke ponude gradova

Tokom manifestacije na Trgu republike biće postavljeni brendirani pultovi na kojima će posetioci imati priliku da saznaju više o turističkoj ponudi Srbije. Pored 15 pultova sa ponudom gradova koje je Karavan do sada obišao, na 10 pultova će biti predstavljena turistička ponuda naše prestonice. Posetioci će takođe moći da pogledaju i turističke promo filmove Beograda i Srbije, kao i da dobiju promotivne poklon pakete.Za dž

Turistička organizacija Beograda, kao domaćin završne manifestacije u Beogradu, organizuje besplatno razgledanje grada turističkim autobusom sa otvorenim krovom BS Turs. Prijave će se vršiti na licu mesta, na pultu TOB-a na Trgu republike, od 17.00, a besplatna vožnja će biti realizovana u 18.30 / polazak sa Trga republike.

Na štandu TOS-a, u saradnji sa udruženjem „Srbija za mlade“ biće organizovan kviz znanja za posetioce „52 vikenda u Srbiji – Koliko poznaješ Srbiju“, a najuspešniji učesnici će dobiti nagrade. Na Karavanu će se promovisati aktivnost Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i JP „Pošta Srbije“ koja se odnosi na dodelu vaučera, kao i o mogućnostima korišćenja istih.

Povodom jubileja 160. godina od rođenja velikog naučnika Nikole Tesle, na Karavanu će biti prikazivani filmovi o Tesli a posetioci će dobiti i suvenire posvećene ovom naučniku. (danubeogradu.rs)

Karavan „Moja Srbija“ – program

Subota, 9. jul
17.00 – 18.00… Početak programa na bini
18.00 – 18.15… Svečano otvaranje
18.00 – 19.30… „Pozdrav iz Beograda“ / Minja Subota, Leontina, Ivana Peters i hor „Čarolija“
18.30 – 19.30… Besplatno razgledanje grada turističkim autobusom sa otvorenim krovom BS Tours
19.30 – 20.00… Beogradski latino maraton / nastup plesača beogradskih plesnih škola
20.00 – 20.30… Umetnički centar Talija / igre iz svih krajeva Srbije i Beogradsko građansko kolo
20.30 – 21.00… Gudački kvartet Pandora
21.00 – 22.00… Muzički koncert MVP, Sevdah Bejbi i Vrelo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.