Naslovna » Izlasci » Film » Nedelja, 17. jul: Otvaranje letnjeg bioskopa Zvezda

Nedelja, 17. jul: Otvaranje letnjeg bioskopa Zvezda

U nedelju 17. jula u 21 čas, prikazivanjem filma „Vlažnost“, počinje sa radom letnja scena bioskopa Zvezda.

Evo i poziva organizatora Beograđanima:

S velikom radošću i nezadrživom srećom 
vas pozivamo na otvarnje letnjeg bioskopa Zvezda.

Posle raznih pokušaja da se okupacija okonča, vratili smo se još jači i istrajniji. Sa pocrnelim rukama, ali belih ramena poput majstora sa obližnjeg gradilišta i ovog leta ćemo za vas prikazivati najbolja, najhrabrija i najvrelija filmska ostvarenja.

Sve to pod vedrim beogradskim nebom, preko puta gradske skupštine a uz diskretan miris grčkog girosa u blizini.

Mi smo tu i bioskop je naš.

Film „Vlažnost“ (2016), moderna priča sa elementima trilera, debitansko je ostvarenje reditelja Nikole Ljuce. Petar (Miloš Timotijević) je zgodan i harizmatičan menadžer uspešne kompanije koja velike državne projekte snabdeva građevinskim materijalom. Po povratku sa poslovnog puta, njegova žena Mina (Tamara Krcunović) ga sačekuje na aerodromu. Oni dolaze kući i, dok on spava, Mina nestaje bez traga.

Film je premijerno prikazan na ovogodišnjem filmskom festivalu u Berlinu, a na ovogodišnjem FEST-u osvojio je nagradu za najbolji film u nacionalnoj selekciji, kao i nagradu za najbolju mušku ulogu.

Pored Miloša Timotijevića i Tamare Krcunović u filmu igraju mlada zvezda u usponu Slaven Došlo, Dragan Bakema, Katarina Marković, Jasna Ornela Beri, Feđa Stojanović, Marija Krakman, Vanja Ejdus, Jelena Stupljanin, Vladimir Aleksić, Milan Marić, Borka Tomović, Milena Živanović, Biljana Keskenović, Tanja Petrović, Slaviša Čurović, Milutin Petrović, Milica Majkić i drugi.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.