Noć u Beogradu (foto: Valerii Iavtushenko; Shutterstock)
Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Noć u Beogradu: Sve lepote Kalemegdana

Noć u Beogradu: Sve lepote Kalemegdana

Ukrajinski fotograf Valerii Iavtushenko proveo je noć u Beogradu, obišao Beogradsku tvrđavu i malo „škljocao“ svojim aparatom.

Još jednom nam je pokazao da Kalemegdan ima šta da ponudi Beograđanima i gostima prestonice i da može da nas ponovo oduševi. A i pogled sa Tvrđave oduzima dah, zar ne?!

Ovaj Ukrajinac putuje svetom a ovog leta je pored nekoliko morskih destinacija odlučio da svrati i u Beograd. Pogledajte fotografije…

Noć u Beogradu (foto: Valerii Iavtushenko; Shutterstock) Noć u Beogradu (foto: Valerii Iavtushenko; Shutterstock) Noć u Beogradu (foto: Valerii Iavtushenko; Shutterstock) Noć u Beogradu (foto: Valerii Iavtushenko; Shutterstock) Noć u Beogradu (foto: Valerii Iavtushenko; Shutterstock) Noć u Beogradu (foto: Valerii Iavtushenko; Shutterstock) Noć u Beogradu (foto: Valerii Iavtushenko; Shutterstock) Noć u Beogradu (foto: Valerii Iavtushenko; Shutterstock) Noć u Beogradu (foto: Valerii Iavtushenko; Shutterstock) Noć u Beogradu (foto: Valerii Iavtushenko; Shutterstock) Noć u Beogradu (foto: Valerii Iavtushenko; Shutterstock)
(Sve fotografije: Shutterstock)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.