Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Pickbox: Poldark, Greške iz prošlosti i Džekil i Hajd
Pickbox: Poldark, Greške iz prošlosti i Džekil i Hajd

Pickbox: Poldark, Greške iz prošlosti i Džekil i Hajd

Vrelo leto je i na internet televiziji Pickbox: stigle su tri nove serije za uživanje i pozitivnu napetost.

Radi se istorijskoj romansi „Poldark“, drami „Greške iz prošlosti“ koju potpisuju producenti serije „Breaking Bad“ i neverovatno uspešnoj seriji „Džekil i Hajd“ koja nas vodi u britansku metropolu 30-ih godina i ekranizacija je priče Roberta Luisa Stivensona.

Pickbox: Poldark

„Poldark“ i romansa koja će vas očarati kad-tad

Istorijske drame nikada nisu razočarale, pa tako ni sada. Savršenstvo produkcije, bogatstvo kostimografije, izražajnost likova. Sve to je dovoljno da nas serija poput „Poldarka“ uhvati u svoju mrežu i odvede u neki drugi svet, u ovom slučaju u 18. vek.

Vojnik Poldark (Ejdan Tarner) vraća se iz dugogodišnjeg rata na svoje imanje u trenutku kada su ga svi rođaci već otpisali. Neće biti srećan kada sazna da je devojka kojom je trebalo da se oženi verena sa nekim drugim, ali susret sa neuglednom Demelzom (Elenor Tomilson) mogao bi da promeni tok Poldarkovog života.

Uživajte u romansi koju je u proseku gledalo 8,8 miliona gledalaca po epizodi i neka vas ponese hemija ovog neobičnog ljubavnog para. Na Pickbox-u su dostupne sve epizode.

Pickbox: Greške iz prošlosti

„Greške iz prošlosti“, u pravom trenutku

Kada je od producenata serije „Breaking Bad“, ne može da ne valja! Nova serija „Greške iz prošlosti“ (Rectify) koja već sada može da se gleda na Pickbox-u, mogla bi da pronađe sestru blizanakinju u takođe odličnoj krimi drami „Povrh jezera“ (Top of the Lake).

U glavnoj ulozi je kanadski glumac Ejden Jang (Elitne ubice) koji tumači lik čoveka koji je upravo odslužio 19 godina zatvorske kazne i vraća se u svoje rodno mesto. Kada krene da kopa po istrazi koja se vodila protiv njega, iznenadiće ga ko je sve gradio karijeru na njegovoj optužnici.

„Greške iz prošlosti“ ima podjednako intrigantnu atmosferu kao „Breaking Bad“ ili „Ubistvo“, ali isti efekat postiže sa manje nasilja i sporijom naracijom.

Šta se desi kada sud osudi nevinog čoveka i on odsluži veliku zatvorsku kaznu? Odgovore pronađite u seriji kojom ćete postati opsednuti odmah od prve epizode.

Pickbox: Džekil i Hajd

Dobri Džekil i manijakalni Hajd

Intrigantna i mračna serija „Džekil i Hajd“ doneće zadovoljstvo svima koji vole serije drugačijeg kalibra. Ovaj stilizovani horor sa radnjom u tridesetim godinama prošlog veka, snimljen je po priči Roberta Luisa Stivensona.

Sa gotskim elementima, ova serija prevazilazi klasičnu priču i donekle podseća na specijalnu epizodu Šerloka koju smo imali priliku da gledamo za Novu godinu kada se Šerlok dao u potragu za misterioznom „surovom nevestom“.

U Londonu 30-ih godina upoznajemo pomalo naivnog Roberta Džekila koji će morati da otkrije prirodu svog prokletstva. Naime, svaki put kada Robert oseti mržnju ili bes, transformiše se u svoj mračni alter ego, zlobnog Hajda koji ne preza od destrukcije i suprotnost je osećajnom Džekilu.

Ovaj horor vas sigurno neće okupati u krvi, ali biće dovoljno intrigantan da se na Pickbox vratite po novu epizodu. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.