Naslovna » Porodica » Deca » U Aviv parku Zvezdara: Pozorišni i kreativni dečji dan

U Aviv parku Zvezdara: Pozorišni i kreativni dečji dan

Dečje predstave „Doživljaji mačka Toše“ i „Bajka o princezi Kezi“ biće izvedene u Aviv parku na Zvezdari, Živka Davidovića 86, u nedelju, 31. jula od 18.00.

Predstave su bile na programu prošlog vikenda ali su odložene zbog lošeg vremena. Posetioce na platou očekuju i brojne kreativne radionice, animacije i mnogo slatkih poklončića.

U prvom delu programa biće odigrana predstava „Doživljaji mačka Toše“ koja govori o prijateljstvu i toleranciji između mačke, miša i psa. Oni samo udruženi zajdeno uspevaju da pobede sve izazove koji se nalaze pred njima. Ovaj duhoviti vodvilj sa puno akcije, ispričan je uz originalne songove praćene sjajnim koreografijama. Značaj tolerancije, empatije i uvažavanja međusobnih razlika, važna su poruka za današnju decu, a ova predstava promoviše upravo te vrline. Deca, pomažući junacima priče, aktivno učestvuju u predstavi koja traje skoro sat vremena.

U drugom delu programa, na platou Aviv parka, biće odigrana interaktivna predstava „Bajka o princezi Kezi“. Deca iz publike prestaju da budu pasivni posmatrači i postaju aktivni učesnici-glumci u predstavi koja se kreira na licu mesta. Glumci iz Teatra „Talija“ će najmlađe posetioce učiti glumačkim veštinama, važnim elementima pozorišta, ali i kostimiraće ih u prave male glumce. Cela interaktivna priča će se završiti sa dve igrice: „Voćkice“ i „Ludi profesor“.

Na platou Aviv parka će se sve vreme održavati i kreativne radionice. „ImagiNelly“ maštaonica-stvaraonica priprema za najmlađe puno igara, seckanja, pravljenja najdivnijih ukrasa za dečje sobe, a ovaj put će pored ružica, ptičica i sovica, praviti i prelepe krune za male princeze.

Zbog svega ovoga, organizatori pozivaju mame i tate, bake i deke da dovedu svoje mališane u nedelju, 31. jula, na plato Aviv parka na Zvezdari, gde će imati priliku da uživaju u sjajnim predstavama, da se druže sa glumcima, da naprave stvari iz svoje mašte, ali i da nauče nešto novo. (danubeogradu.rs)