Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Džejson Born
U bioskopima: Džejson Born

U bioskopima: Džejson Born

U sredu, 27. jula od 20.00, u bioskopu Cineplexx Ušće SC premijerno će biti prikazan film „Džejson Born“.

Popularni Met Dejmon se vraća svojoj najpoznatijoj ulozi Džejsona Borna. Reditelj „Bornove nadmoći“ i „Bornovog ultimatuma“, Pol Gringras, ponovo se pridružuje Dejmonu i režira novi nastavak ove franšize, u kom će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA izaći iz senke.

U filmu „Džejson Born“, Dejmonu će se pridružiti Alisija Vikander, Vinsent Kasel i Tomi Li Džouns, a Džulija Stajls reprizira svoju ulogu iz prethodnih delova.

Ovo je peti deo serijala i direktni nastavak „Bornovog ultimatuma“ iz 2007. godine. I opet – stari, dobri zaplet: dok je svet suočen sa terorizmom i „nevidljivim“ neprijateljem, kreiran je novi program kojim pokušavaju da ulove Borna, a on i dalje nastoji da pronađe sve odgovore koji se tiču njegove prošlosti i porodice.

Film će se prikazivati u bioskopima od 28. jula. (danubeogradu.rs)

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Jason Bourne / Džejson Born. Država i godina proizvodnje: SAD, 2016. Dužina trajanja filma: 120 minuta. Žanr: akcija, triler. Uloge: Matt Damon, Julia Stiles, Alicia Vikander, Vincent Cassel i Tommy Lee Jones. Reditelj i scenarista: Paul Greengrass.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.