Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Tajne avanture kućnih ljubimaca
U bioskopima: Tajne avanture kućnih ljubimaca

U bioskopima: Tajne avanture kućnih ljubimaca

Kao peti zajednički dugometražni animirani film, Illumination Entertainment i Universal Pictures predstavljaju „Tajne avanture kućnih ljubimaca“.

Simpatični film domaća publika će moći da pogleda na velikim platnima od 11. avgusta, kada stiže na redovne bioskopske repertoare.

Ovo je animirana komedija o životima naših kućnih ljubimaca koje vode kad mi odemo na posao ili u školu svakog dana. Oni koji nemaju svog ljubimca će možda uskoro odlučiti da svoju porodicu prošire jednim krznatim ili perjanim članom. Oni koji su već napravili taj korak konačno će upoznati život tih malih bića iz jednog novog ugla.

Ono što je sigurno to je da će ovi slatki kućni ljubimci raznežiti i zabaviti i malu i veliku publiku i da će biti omiljeni animirani film ovog leta.

Glasove glavnim junacima pozajmili su naši glumci Marko Marković, Milan Čučilović, Milena Živanović, Jelena Stojiljković, Ivan Tomić, Bane Jevtić, Slaven Došlo, Danijel Sič, Bojan Lazarov, Milan Antonić, Dragan Vujić i Ivana Knežević. Reditelj sinhronizacije je Nikola Bulatović. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: The Secret Life of Pets / Tajne avanture kućnih ljubimaca. Dužina trajanja filma: 85 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2016. Žanr: animirani, komedija. Reditelj: Chris Renaud. Scenario: Cinco Paul, Ken Daurio i Brian Lynch. Producenti: Chris Meledandri, Janet Healy.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.