Naslovna » Izlasci » Festivali » Belgrade Beer Fest: Društvo, ko vozi kući?

Belgrade Beer Fest: Društvo, ko vozi kući?

U okviru Belgrade Beer Fest-a od 17. do 21. avgusta biće organizovana akcija „Društvo, ko vozi kući?“ četvrtu godinu zaredom.

Akcija je ove godine proširena na teritoriju cele Srbije, a priključila se i Agencija za bezbednost saobraćaja sa ciljem povećanja bezbednosti posetilaca, kako bi uživali odgovorno i bezbedno se vratili kući.

Odgovorna konzumacija biće promovisana i u okviru Safe Zone, na samom festivalu, gde će posetioci imati priliku da se zabave zanimjivim edukativnim igrama i dobiju poklone iznenađenja. Prvi put ove godine, pored besplatnog prevoza do četiri ključne tačke u Beogradu, obezbeđeni su bezbedni dolazak i povratak i za posetioce iz Novog Sada, Niša i Kragujevca.

»»» Belgrade Beer Fest – kompletan muzički program

Besplatan prevoz u Beogradu obavlja se do četiri ključne tačke, kao i prethodnih godina: (1) glavna Železnička stanica – Sajam – Banovo brdo, (2) Trg republike, (3) kružna tura oko Novog Beograda i (4) linija do Zemunskog keja. Autobusi kreću svakih pola sata na jasno obeleženim stanicama kod Ušća i voze sve vreme dok traje Belgrade Beer Fest. Za besplatan prevoz u Beogradu nisu potrebne prijave.

Prijave za besplatan prevoz od i do Novog Sada, Niša i Kragujevca moguće su putem e-mail adrese belgradebeerfest@gmail.com uz puno ime i prezime, grad od ili do kojeg se putuje i broj telefona. Prijave traju do 13. avgusta do 12.00. Potrebno je prijaviti se odvojeno za dolazak i za odlazak sa festivala, a broj mesta je ograničen. Više infromacija o uslovima prijave, kao i red vožnje za svaki od gradova, potražite OVDE.

U okviru Safe Zone posetioce očekuju zabavno-edukativne aktivacije kao što su naočare koje simuliraju vid pod dejstvom alkohola, privremene tetovaže, kviz i drugo. Svaki posetilac Safe Zone dobiće i poklon iznenađenja. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.