Naslovna » BG svaštara » Promocije » Content Experience, 3. i 4. oktobra
Content Experience

Content Experience, 3. i 4. oktobra

Prva konferencija Content Experience o content i digital marketingu biće održana 3. i 4. oktobra.

Tokom dva dana u hotelu Metropol Palace, kroz inspirativne razgovore, prezentacije, predavanja, vodeći stručnjaci iz Amerike, Izraela, Evrope, ali i Srbije i regiona – govoriće o content marketingu, značaju i ulozi influensera, mobile i native advertisingu, mogućnostima i prednostima distribucije sadržaja, merenju rezultata i njihovom uticaju ne samo na komunikacijski, već i poslovni uspeh.

Među predavačima su: Robert Rose – strateški savetnik američkog Content Marketing instituta, Danica Kombol – vlasnik i direktor američke agencije Everywhere, posvećene influenser marektingu, Nenad Senić – glavni urednik slovenačke agencije za content marekting PM, poslovni mediji i veliki poznavalac content marketinga koji je svoje iskustvo u ovoj oblasti sticao i u regionu i u čitavom svetu, Lazar Džamić – kreativni strateg u različitim oblastima content i digital marketinga, doskorašnji sef tima za brand strategiju u Google-u.Promo

Svoje mesto na događaju, svi zainteresovani mogu rezervisati isključivo putem zvaničnog veb sajta www.contentexperience.rs, gde mogu pogledati i detaljne informacije o konferenciji. Najbrži mogu iskoristiti promotivni period, od 15. do 31. avgusta, kada će cena kotizacije za dva dana iznositi 150 EUR, dok će tokom septembra iznositi 170 EUR.

Content Experience je neizostavan događaj za sve koji se bave marketingom i komunikacijama, sve koji se raduju učenju i novim idejama, koji vole izazove i nova iskustva.

Organizatori su agencije Represent Communications i The Content Studio. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.