Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » DOB: Cattle Decapitation prvi put u Srbiji

DOB: Cattle Decapitation prvi put u Srbiji

Kalifornijski metal bend Cattle Decapitation dolazi, na svojoj evropskoj turneji, u ponedeljak 15. avgusta u Klub Doma omladine Beograda.

Koncert počinje u 21 čas, a podršku će pružiti beogradski BegUsToStop.

Cattle Decapitation trenutno je među najkvalitetnijim deathgrind bendovima i jedna je od najinteresantnijih extreme metal grupa.

Bend postoji od 1996. godine, pa se može reći da su veterani death metal i grindcore scene. Prošle godine su objavili izuzetno hvaljen album The Anthropocene Extinction (Metal Blade Records, 2015), koji je njihov sedmi studijski album po redu i prvi koji je našao mesto čak i na pojedinim mainstream top listama, poput Billboard 200. U Beogradu, Cattle Decapitation će predstaviti album u okviru The European Extinction Tour Part 2.

BegUsToStop svira kao predgrupa. Ovaj beogradski grindcore/death metal bend je pravo osveženje na domaćoj ekstremnoj sceni, iako nisu tu baš od juče. BegUsToStop su u aprilu 2016. godine izbacili album I Shit on This Word koji obećava da postane jedan od domaćih death metal albuma godine. Bend je, prema rečima članova, i nastao pod izuzetnim uticajem i inspiracijom grupom Cattle Decapitation tako da će predstavljati idealan uvod u koncert 15. avgusta.

Ulaznice se u Beogradu mogu kupiti u Felix Shop-u i Miners Pub-u, a u Novom Sadu u Mungos CDShop-u i rezervisati kod organizatora Mjölnir Promotions na adresi mjolnir.promotions@gmail.com

Cena karata u predprodaji je 1.000 dinara, a na dan koncerta 1.500 dinara.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.