Naslovna » Izlasci » Festivali » Festival Počinje škola 2016 u Ušće SC
Festival Počinje škola 2016

Festival Počinje škola 2016 u Ušće SC

Festival Počinje škola 2016 biće održan od 25. do 28. avgusta u Ušće SC.

Zanimljivi naučni eksperimenti, radionice na temu elektronike, glume, crtanja, snimanje „You Tube“ videa i još mnogo toga očekuje decu i roditelje na ovoj manifestaciji.

Poslednji vikend letnjeg raspusta će biti najzabavniji, jer đaci, kao i njihovi roditelji imaju priliku da se pripreme za početak nove školske godine i to na najbolji način.Za dž

Za učenike će u Ušće SC biti organizovane brojne besplatne edukativne radionice i konkursi koji će trajati tokom sva četiri dana sajma, od 10.00 do 22.00.

Tokom zanimljivog programa đaci će moći da dobiju savete o samopouzdanju, pravilnom držanju, dikciji, da nauče kako da snime video, kao i da nauče kako da lako crtanju životinje.

Uz „male kućne eksperimente“, deca će se, na zabavan i praktičan način, upoznati sa hemijskim i fizičkim reakcijama koje će ih oduševiti, a neke stvari će moći da primene i kod kuće. Deci do devet godina na raspolaganju je i sportsko poligonsko igralište od 200 kvadrata.

Postioce očekuje koncert grupe „Master Blaster“ koje je ujedno i prva škola za pop i rok muziku u Beogradu.

Festival Počinje škola zajedno organizuju Ušće Shopping Centar i portal Najbolja mama na svetu. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.