Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » iPhone 5S dostupan domaćim kupcima
iPhone-5S

iPhone 5S dostupan domaćim kupcima

iPhone 5S jedan od najprodavanijih iPhone telefona ikada od sada je dostupan domaćim kupcima po veoma atraktivnoj ceni od 41.890 RSD.

Telefon je moguće nabaviti u dve boje: Space Gray i Silver, kao i u kapacitetu od 16 GB. Posebnost iPhone 5S telefona je u tome što je napravljen maksimalno precizno, do poslednjeg mikrona i što donosi više od 250 naprednih funkcija.Promo

Osnovu iPhone 5S telefona čini moćni 64-bitni A7 procesor, senzor za identifikaciju otiska prsta, kao i bolja i brža kamera. Tu je i vrhunski Retina ekran, kao i impresivna baterija koja donosi višednevni rad sa ovim telefonom. Proizvod se isporučuje u paketu sa EarPods slušalicama, Lightning priključkom i USB strujnim adapterom.

Pored odličnog hardverskog sklopa iPhone 5S prati i jedinstvena softverska platforma koja ovaj telefon transformiše u ultimativnog prenosivog poslovnog pomoćnika i pravi multimedijalni centar. Uz pomoć potpuno besplatnih iWork i iLife paketa iPhone 5S je moguće pretvoriti u moćan mobilni sistem za uređivanje fotografija, izradu filmova, snimanje muzike, pisanje podsetnika, rad sa brojevima i pravljenje prezentacija.

iPhone 5S je mnogo više od sjajnog pametnog telefona kompaktnih dimenzija – on je nova dimenzija mobilnog života!

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.