Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » King Dude u Domu omladine

King Dude u Domu omladine

U četvrtak, 18. avgusta od 20.00, u Klubu Doma omladine Beograda nastupiće King Dude.

Američki kantautor King Dude sa bendom konačno će se predstaviti i našoj publici i svojim fanovima koji ovaj koncert isčekuju već nekoliko godina.

Ovaj unikatni imetnik koji u svom zvuku spaja dark rock, prljavi blues, country rock pa čak i doom metal kao i mnoštvo drugih pravaca u poslednjih nekoliko godina privlači sve veću pažnju poklonika, kako underground scene tako i daleko širih muzičkih krugova.

King Dude definitivno proširuje granice i vidike unutar rock zvuka i tako reći diktira nastanak potpuno novog muzičkog pravca. Njihovi živi nastupi publika i mediji okarakterisali su kao poseban koncertni doživljaj sa konstantnim preplitanjem akustičnog i električnog zvuka.

Iste večeri publici u Domu omladine Beograda će se predstaviti i mlada američka umetnica Foei Gras koja će svoj deo večeri ispuniti nesvakidašnjim drone-scape zvucima. Foei Gras predstavlja pravi užitak za sve fanove ambijentalne, mračne i unikatne blende eksperimentalnih drone zvukova.

Domaću podršku pružiće The Cyclist Conspiracy, bend koji svoj pravac naziva uranic rock zvukom utemeljenom na psihodeličnom nasleđu.

Cena ulaznice je 1.500 RSD u pretprodaji, a na dan koncerta 2.000 RSD. (danubeogradu.rs)

Koncert King Dude – satnica

Četvrtak, 18. avgust
20.00… ulaz
20.30… The Cyclist Conspiracy
21.40… Foie Gras
22.40… King Dude

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.