Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Koop Oscar Orchestra u bašti O.U.R. bara
Koop Oscar Orchestra

Koop Oscar Orchestra u bašti O.U.R. bara

U subotu, 27. avgusta od 20.00, u letnjoj koncertnoj bašti O.U.R. bara nastupiće švedski bend Koop Oscar Orchestra.

Jedinstveni elektro-džez sastav je nesvakidašnji bend koji je kvalitetom muzike već očarao Beograđane, a sada dolazi u proširenom sastavu da bi predstavio svoju fuziju zvukova.

Mnogima već poznat kao nastavak muzičkog rada Oskara Simonsona, Koop Oscar Orchestra će u Beogradu predstaviti svoj novi materijal ali i izvesti i hitove iz prethodnog perioda benda Koop (mnogi ih pamte po numerama „Summer Sun“, „Strange Love“, „Koop Island Blues“ i dr.).

Osim Oskara, ovaj bend čine Niklas Barno na trubi, Ulrik Ording na bubnjevima, Love Mejerson na harmonici, Niklas Fernkvist na kontrabasu i Jazzu, litvanska pevačka zvezda, koja u Švedskoj trenutno radi i na solo karijeri.

U jednom od intervjua, upitan za razliku između Koop-a i novog projekta – Koop Oscar Orchestra, Oskar Simonson je odgovorio da za njega novi bend predstavlja nastavak te priče, a kao jedinu novinu navodi veću zastupljenost folk zvuka i akorda, dok su melodije malo jednostavnije.

Koncert Koop Oscar Orchestra održava se na delu Tašmajdanskog parka pored O.U.R. bara, posle kog se nastavlja velika žurka na otvorenom.

Cena ulaznice je 800 RSD u pretprodaji a kasnije 1200 RSD. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.