Naslovna » Izlasci » „Od A do Škole“ u Delta City-ju

„Od A do Škole“ u Delta City-ju

Od 27. avgusta do 4. septembra, u atrijumu Delta City-ja biće organizovana manifestacija „Od A do Škole“.

U susret novoj školskoj godini, za sve đake i njihove roditelje, svakog dana od 11.00 do 13.00, kao i od 17.00 do 20.00, zainteresovani će imati priliku da se druže i pohađaju brojne zabavne i edukativne radionice.

Svi posetioci imaće mogućnost da besplatno učestvuju u školama slikanja, srpskog i engleskog jezika, matematike, fizike ali i budu deo brojnih radionica i interesantnih plesnih i sportskih aktivnosti koji su samo deo programa predstojeće zabavno-edukativne manifestacije koja ima za cilj da kroz igru i zabavu što bolje pripremi đake za prve školske dane.

U okviru ove manifestacije, 30. avgusta, biće organizovano i takmičenje gde će se dečaci i devojčice boriti za titulu „najspremnijeg đaka prvaka“ kroz učestvovanje u zabavnim igricama koje pokazuju znanje i spremnost za polazak u školu. Zainteresovani budući školarci će moći da se prijave za učešće na takmičenju na info pultu Delta City-ja od 27. do 30. avgusta, a pobednike očekuju vredne nagrade.

Svi prisutni biće u prilici da pogledaju jedinstveni i drugačiji nastup malih manekena „Photo session“ koji će predstaviti aktuelne kolekcije dečijih modnih brendova, pa ukoliko nemate ideju kako obući dete za predstojeće školske dane, eto divne prilike! (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.