Naslovna » Izlasci » „Od A do Škole“ u Delta City-ju

„Od A do Škole“ u Delta City-ju

Od 27. avgusta do 4. septembra, u atrijumu Delta City-ja biće organizovana manifestacija „Od A do Škole“.

U susret novoj školskoj godini, za sve đake i njihove roditelje, svakog dana od 11.00 do 13.00, kao i od 17.00 do 20.00, zainteresovani će imati priliku da se druže i pohađaju brojne zabavne i edukativne radionice.

Svi posetioci imaće mogućnost da besplatno učestvuju u školama slikanja, srpskog i engleskog jezika, matematike, fizike ali i budu deo brojnih radionica i interesantnih plesnih i sportskih aktivnosti koji su samo deo programa predstojeće zabavno-edukativne manifestacije koja ima za cilj da kroz igru i zabavu što bolje pripremi đake za prve školske dane.

U okviru ove manifestacije, 30. avgusta, biće organizovano i takmičenje gde će se dečaci i devojčice boriti za titulu „najspremnijeg đaka prvaka“ kroz učestvovanje u zabavnim igricama koje pokazuju znanje i spremnost za polazak u školu. Zainteresovani budući školarci će moći da se prijave za učešće na takmičenju na info pultu Delta City-ja od 27. do 30. avgusta, a pobednike očekuju vredne nagrade.

Svi prisutni biće u prilici da pogledaju jedinstveni i drugačiji nastup malih manekena „Photo session“ koji će predstaviti aktuelne kolekcije dečijih modnih brendova, pa ukoliko nemate ideju kako obući dete za predstojeće školske dane, eto divne prilike! (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.