Naslovna » Izlasci » Festivali » Prvi Frozen festival od 26. do 28. avgusta

Prvi Frozen festival od 26. do 28. avgusta

U klubu Showroom Live Belgrade (Cetinjska 15) od 26. do 28. avgusta biće održan prvi Frozen festival sladoleda, hladnih napitaka i ledenih poslastica.

Tokom tri festivalska dana Frozen-a posetioci će imati prilike da probaju varijetete novih i starih ukusa domaćih i stranih proizvođača sladoleda, frozen jogurta, ledenih kafa i rashlađujućih napitaka, a čitav događaj pratiće specifičan program koji promoviše mlade umetnike muzičke scene ovih prostora.

U svom premijernom izdanju Frozen fest je podeljen u tri segmenta.
Frozen kids&family – subota i nedelja od 10.00 do 17.00 (sladoledi, frozen jogurti, šejkovi, smoothi i drugi bezalkoholni osvežavajući napici).

Dečiji program festivala donosi jedinstvenu atmosferu osveženja za najmlađe i njihove porodice. Pored muzičkog programa, animatora i mađioničara, ekipa Frozen festa sprema još puno iznenađenja.

Frozen live! – petak, 19.00-23.00, subota 19.00-23.00 i nedelja 19.00-22.00 (sladoledi, frozen jogurti, šejkovi, smoothi i drugi alkoholni i bezalkoholni osvežavajući napici).

Centralni – expo deo programa, na kome će posetioci moći da degustiraju proizvode najboljih domaćih i regionalnih proizvođača sladoleda, juice barova i osvežavajućih napitaka – Frozen Live! deo programa pored toga donosi scenski program imitacije i muzičkih obrada koji traje do 23.00.

Frozen party – petak i subota od 23.00 (ledeni alkoholni i bezalkoholni napici, Frozen happy hour, Frozen kokteli, DJ)
Najveća žurka ledenog osveženja u regionu, nastavlja se u kasnim večernjim satima u klubu Showroom Live Belgrade i donosi varijante Frozen koktela uz nastavak muzičkog programa.

Frozen Fest – festival sladoleda i ledenih napitaka

Uz cenu ulaznice od 200 RSD, posetioci dobijaju priliku da naprave svoju kombinaciju ukusa od pet degustacija i prisustvuju celodnevnom muzičko-scenskom programu.

Frozen je više od običnog festivala sladoleda, Frozen je festival osveženja koji rashlađenje donosi na različite načine…

Frozen nema starosnih granica! Pozvani su svi ljubitelji sladoleda i hladnih napitaka, Frozen je festival mirnog uživanja, otvoren za sve…

Organizacija Street Food Fest Beograd po prvi put na ove prostore donosi atmosferu Frozen-a i obećava dobar provod kako za posetioce, tako i za izlagače. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.