Naslovna » BG servis » Radovi u Beogradu ovih dana

Radovi u Beogradu ovih dana

Kraj avgusta i početak septembra obično obeleže i obimni radovi u Beogradu. Ove nedelje radiće se u Bulevaru despota Stefana, Knez Mihailovoj…

JKP „Beograd-put“ izvodiće radove u Bulevaru despota Stefana na Paliluli u zoni ispod Pančevačkog mosta od 23. avgusta do 11. septembra.

Radove na redovnom održavanju „Beograd-put“ izvodiće od 23. avgusta do 1. septembra i u Čitačkoj ulici u Sremčici. U toku izvođenja ovih radova neće biti obustavljen saobraćaj, međutim za saobraćaj će biti zatvorena Ulica cara Nikolaja II, od Maksima Gorkog do Mileševske, od 24. do 31. avgusta.

Zbog radova na demontaži krana na gradilištu uz Knez Mihailovu ulicu, između Pariske i Kralja Petra, koje izvodi preduzeće „ABD“, za pešački saobraćaj će 24. i 25. avgusta od ponoći do 11.00 biti zatvorena Knez Mihailova ulica, a Pariska će biti zatvorena za pešački i motorni saobraćaj.

Ova dva dana izvršiće se posebna organizacija saobraćaja pešaka u Knez Mihailovoj i zatvoriti saobraćaj motornih vozila u Pariskoj ulici.

Bez većeg ometanja saobraćaja sitniji radovi su i u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića, Andre Nikolića, Ljutice Bogdana, Teodora Drajzera, Koste Glavinića i okolnim ulicama; na Voždovcu u Vase Čarapića, u Zemunu u Pavla Vujisića.

Radovi su i u Jaše Prodanovića, Grge Andrijanović i Vojvode Micka na Paliluli, Žičkoj na Vračaru, zatim u Pop Stojanovoj, Đevđelijskoj i Dimitrija Šantića na Zvezdari. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.