Naslovna » Izlasci » Akcije » Treća sezona manifestacije „Izađi mi na teglu“

Treća sezona manifestacije „Izađi mi na teglu“

U nedelju, 28. avgusta od 9.00, zvanično će početi treća sezona karavana „Izađi mi na teglu“, na Sava promenadi.

Manifestacija „Izađi mi na teglu“ ulazi u treću sezonu uspešne realizacije projekta. Karavan je do sada obišao 40 gradova, imao više od 3.000 učesnika i 8.000 proizvedenih tegli ajvara, a najjači utisak ostavila su nasmejana lica pobedničkih ekipa u svakom od gradova, kao i pobednika celokupnog takmičenja koji su poneli titulu najboljih ajvar majstora u Srbiji.Za dž

Tokom ove sezone karavan će posetiti više od 25 gradova širom Srbije u potrazi za najboljim ajvar majstorom u 2016. godini.

U ovom jedinstvenom takmičenju revijalnog karaktera oprobaće se brojne javne ličnosti koje su odlučile da prihvate izazov organizatora, „izađu na teglu“ i pokažu svoju veštinu pripremanja ajvara. Tokom celodnevnog druženja na nedeljnom megdanu ukrstiće se i varjače ali i tajni recepti, a o pobedniku će nijanse odlučivati.

Najbolje očekuju vredne nagrade i pehar za najveštijeg ajvar majstora u Beogradu.

Manifestacija „Izađi mi na teglu“ i emisija „Žikina Šarenica“ biće domaćini svim učesnicima i posetiocima revijalnog takmičenja, uživo će prenositi deo takmičarske atmosfere, a svojim sadržajnim programom upotpuniti celokupan događaj.

Okupljeni oko iste ideje, svi učesnici, javne ličnosti, organizatori manifestacije, „Roda“ kao pokrovitelj celokupnog karavana i emisija „Žikina Šarenica“, kroz akciju „Jedna tegla za puno osmeha“, doniraće određenu količinu zimnice nekom od domova za nezbrinutu decu.

Kao i prethodnih godina, učesnicima su obezbeđeni svi uslovi za takmičenje, sve što treba da učine je da ponesu svoju srećnu šerpu, dobro raspoloženje i da „izađu na teglu“! (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.