Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 3. Beogradski noćni market: Klasika u bloku

3. Beogradski noćni market: Klasika u bloku

Treći Beogradski noćni market biće održan 30. septembra na pijaci „Blok 44“ pod sloganom „Klasika u bloku“.

Ovaj jedinstveni muzičko-gastronomski festival ima za cilj da se na savremen i zanimljiv način predstave poljoprivredni proizvođači „šampioni pijaca“, restorani, barovi, mladi dizajneri, umetnici, kao i mnogi drugi. Očekuje se više od stotinu izlagača.

Pijaca u Bloku 44 je poznata kao mesto sa najboljom ponudom organske hrane u gradu, pa će i akcenat biti na „zdravom i zelenom uživanju“.

Među mnogobrojnim iznenađenjima izdvajamo premijeru prve beogradske čokoladne mape. Posetioci će uživati u tajlandskoj kuhinji, burgerima, ribljim specijalitetima, tradicionalnim delikatesima, zanatskim pivima i drugim zanimljivim ukusima.

U muzičkom delu programa predstaviće se, na savremen i moderan način, gudački kvartet i didžejevi.

Drugi po redu Beogradski noćni market organizovan je na pijaci „Kalenić“ 1. jula 2016.godine, a kroz kapije pijace prošlo je oko 30.000 ljudi među kojima je bilo i mlađe i starije populacije, roditelja sa malom decom, kao i velikog broj novinara.

Beogradski noćni market organizuju Rakia Bar i JKP „Gradske pijace“ uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.