Naslovna » Izlasci » Pozorište » „Danas nam je divno dno“, nova predstava Mićka Ljubičića
"Danas nam je divno dno", Mićko u sedam likova
"Danas nam je divno dno", Mićko u sedam likova

„Danas nam je divno dno“, nova predstava Mićka Ljubičića

U petak 30. septembra u Domu sindikata pred publikom je premijera nove predstave „Danas nam je divno dno“ popularnog glumca, komičara i scenariste Dragoljuba Ljubičića Mićka.

„Danas nam je divno dno“, pored provokativnog naslova, nosi odrednicu kvazidokumentarna hiperrealistična tragikomedija i obećava, kao i prethodne predstave, odličnu zabavu i urnebesan humor.

Igraju: Mićko Ljubičić i Srđan Ivanović
Tekst: Mićko Ljubičić i Voja Žanetić
Režija: Petar Jovanović, mladi novosadski reditelj, koji je, između ostalog, režirao i popularnu predstavu „Državni Posao“.
Produkcija: GMR

Predstava počinje u 20:30 časova.

Ulaznice po ceni od 1200 i 1400 dinara za mesta u parteru i 1000 dinara za mesta na balkonu mogu se nabaviti u Gigs Tix prodajnoj mreži i onlajn.

Pretpremijera je u sredu, 28. septembra u 20 časova u Kulturnom centru Inđija.

Prva repriza je takođe u Dvorani Doma sindikata, 18. oktobra od 20.00.

Radnja predstave odvija se na vanrednoj konferenciji za medije, u bekstejdžu proslave godišnjice tabloida “Dno” (skraćenica od Dnevne novine i oglasi). Voditelj programa (igra ga Srđan Ivanović) pred imaginarnim fanovima tabloida intervjuiše šest poznatih ličnosti, gostiju događaja (sve ih igra Mićko Ljubičić). U jednom trenutku dolazi i sedmi, tajanstveni i najeminentniji gost, koji spašava zvanice pošto se pojavio bezbednosni rizik… I njega, naravno, glumi Mićko. Svi likovi su, za Ljubičićeve tekstove uobičajeno, iz savremenog društvenog, estradnog i političkog života.

Mićka Ljubičića publici ne treba posebno predstavljati. Glumac i scenarista “Indeksovog pozorišta“, autor kultnih knjiga „Nacionalni park Srbija“, autorske TV emisije „Pozovi M… ili će on tebe“, serijala „Lekoviti show“, dr Agoljub u monodrami “One stvari”… dobro je poznat najširoj publici.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.