Naslovna » Porodica » Deca » Dečja nedelja 2016 na Vračaru

Dečja nedelja 2016 na Vračaru

Prijatelji dece Vračara organizovaće manifestaciju Dečja nedelja 2016 uz veći broj programa za decu.

Tako će u galerijskom prostoru GO Vračar (Njegoševa 77) u ponedeljak, 3. oktobra od 12.00, biti otvorena izložba radova dečjih mozaika. Učestvovaće oko 60 dece sa smetnjama u razvoju, učenika osnovnih i srednjih škola, kao i dece iz vrtića. Učesnicima projekta „Inkluzivna izrada mozaika“ biće podeljene diplome.

U Neimarskom parku u utorak, 4. oktobra od 10.00, biće otvorena izložba oslikanih kuća i hranilica za ptice. Učestvovaće oko stotinu dece iz vrtića i nižih razreda osnovnih škola. Biće i podeljene diplome školama i vrtićima koje su učestvovale u ovom projektu. Mališani iz vrtića izvešće kraći performans.

Susret dece sa predsednikom opštine Vračar održaće se u četvrtak, 6. oktobra od 12.00, u svečanoj sali zgrade opštine. Pozvana su sva deca koja su osvojila nagrade na takmičenjima u organizaciji Prijatelja dece Vračara tokom 2015/2016. godine.

Programi se realizuju u saradnji i uz finansijsku podršku Sekretarijata za sport i omladinu i Gradske opštine Vračar. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.