Naslovna » Izlasci » Shopping » Dečji dani kulture: U igra sa knjigom
Dečji dani kulture: U igra sa knjigom
Foto: Shutterstock

Dečji dani kulture: U igra sa knjigom

Prva manifestacija Dečji dani kulture u organizaciji Lagune biće održana pod sloganom „U igri sa knjigom“ od 23. do 25. septembra u svim knjižarama Delfi i Dexy Co Kids radnjama.

Cilj manifestacije je popularizacija dečjih knjiga kroz susrete mališana sa omiljenim piscima. Ovo će biti sjajna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najbolje knjige za decu i omiljene igračke, kao i prilika da deca uživaju u programu koji je osmišljen samo za njih.

U programu koji traje tri dana, u okviru redovnog radnog vremena svih knjižara, ostvariće se bliska komunikacija između književnika i čitalaca, održaće se brojne radionice za decu, a ljubitelji knjige će se neposredno upoznavati sa novim delima iz oblasti koja obuhvata knjige namenjene mlađoj publici.

U knjižarama Delfi i Dexy Co Kids radnjama popusti na Lagunina izdanja za jednu dečju knjigu iznosiće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više knjiga za decu 40%. Kako u Dečjim danima kulture učestvuju i drugi izdavači, popusti na njihove naslove biće 20%. Odabrani artikli iz Lego programa biće na popustu od 10%.

Samo u knjižarama Delfi odabrani artikli iz dečjeg gift programa kao i odabrane Dexy Co igračke biće na popustu od 15%.

Svi popusti važe i na sajtu Delfi knjižara www.delfi.rs, a za svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni.

Navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.

U Dexy Co Kids radnjama na odabrane igračke očekuje vas od 5% do 20% popusta, kao i 10% popusta na novu kolekciju garderobe i obuće. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.