Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Fitness and Health gedžeti: Moćna pametna vaga!

Fitness and Health gedžeti: Moćna pametna vaga!

Fitness and Health gedžeti nikada nisu imali veću popularnost nego sada, šta više svetski analitičari procenjuju da oko 10% ukupne prodaje IT proizvoda trenutno otpada na prodaju ovih uređaja.

Glavna prednost Fitness and Health gedžeta krije se u tome što korisnicima pomažu da se na prirodan način oslobode viška telesne mase i stresa, ali i da na vrlo lak i jednostavan način zakorače ka zdravijem načinu života. Pored toga ovi uređaji donose i brojne dodatne funkcije poput fitnes trenera, vodiča kroz zdrav sistem ishrane i motivatora. Obično su veoma lagani i vrlo detaljno prate korisnika i kroz dnevne i kroz noćne aktivnosti, a pojedini mogu da trekuju i rad srca i pruže veoma detaljne informacije o stanju organizma…

Kompanija Withings koristi najnovije tehnologije sa ciljem da svojim kupcima ponudi proizvode koji im mogu pomoći da žive srećnijim i zdravijim životom. Poslednja, velika inovacija ove kompanije dolazi u vidu pamete vage pod nazivom Withings Body Cardio, koja nastavlja tradiciju razvoja vrhunskih pametnih vaga u ovom slučaju pored naprednih mogućnosti nudeći i opciju praćenja rada srca.

Sa ovom vagom lako je moguće pratiti kardiovaskularno stanje organizma i znati kada trebate preduzeti korake kako bi se isto poboljšalo. Uz bolju procenu kompletnog sastava tela, uvid u kardiovaskularno stanje tela i besprekornu vezu sa Health Mate aplikacijom, Body Cardio je u ovom momentu najnaprednija pametna vaga na svetu. Koje su njene posebnosti?

Body Cardio je pametna vaga koja u biti predstavlja unapređenu verziju Withings Body vage (nedavno smo je predstavili). Konkretno, ona na funkcije Body vage dodaje još jednu – praćenje rada srca i stanja kardiovaskularnog sistema. Da ne bude zabune, ovo jeste jedna, ali veoma, veoma važna funkcija koju nudi još jako mali broj pametnih vaga na svetu zbog koje Withings Body Cardio vaga uživa veliku popularnost širom planete.

Ova vaga je zapravo prefinjena u svakom pogledu i krajnjem korisniku donosi pregršt korisnih funkcija, uključujući i pomenuto praćenje rada srca sa kojim svom vlasniku daje jednu maksimalno preglednu sliku zdravstvenog stanja organizma. Da budemo precizniji Withings Body Cardio pametna vaga od standardnih funkcija nudi precizno merenje i praćenje indeksa telesne težine, procenta vode i masnih naslaga, kao i mišićne i koštane mase organizma.

Velika prednost Body Cardio vage u odnosu na bilo koje drugo konkurentsko rešenje je ta što ova vaga korisnika upoznaje sa svojim telom i uči ga kako da se preventivno i zdravo ophodi prema njemu. Vaga, takođe lako može da se pretvori/transformiše u personalnog trenera, ali i da se brzo i jednostavno Bluetooth vezom sinhronizuje sa najrazličitijim pametnim uređajima.

Proizvođač je za ovu vagu dizajnirao i izuzetnu aplikaciju pod nazivom Health Mate preko koje je moguće (između ostalog) postaviti i željene ciljeve, a poznato je da osobe koje postave ciljeve gube i do dva puta više kilograma u odnosu na one koji to ne rade. U biti kada korisnik postavi ciljeve Health Mate aplikacija ga vodi korak po korak do krajnjeg cilja, do željenog rezultata. Inače, zanimljiv je podatak da se Health Mate aplikacija savršeno razume sa preko 100 najpopularnijih aplikacija za fitnes i zdravlje.

Kada se Body Cardio vaga sinhronizuje sa mobilnim uređajima preko Wi-Fi veze na njenom displeju se ispisuju zanimljive informacije poput vremenske prognoze, dnevnih aktivnosti i bitnih informacija o tome koliko koraka je dnevno iskoračao koirsnik, koju je distancu prošao i kako se napreduje sa gubljenjem kilaže iz dana u dan. Na displeju se ispisuju i korisni saveti, a tu su još i sat, calendar i alarm. Poput Body vage i Body Cardio pametnu vagu može da koristi cela porodica (do 8 članova) što je čini još zanimljivijom i atraktivnijom. Sve u svemu ovo je pametna vaga koju porodicu može učiniti zdravijom i srećnom.

Body Cardio pametna vaga u ovom momentu predstavlja apsolutno najpametniju i najkompletniju pametnu vagu na tržištu, čija je posebnost Cardio funkcija i laka upotreba. Takođe, ovo je zabavna vaga, koja se lako održava i energetski je veoma efikasna – napaja se iz punjive baterije, što u prevodu znači da nudi solidnu radnu autonomiju. Top stvar je što ima malu težinu i što se lako može preneti sa jedne na drugu lokaciju. Cena joj nije mala, to stoji, ali da vredi, vredi!

Cena (sa PDV-om): 24.000 RSD

Kontakt: iStyle

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.