Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » iPhone 7 uskoro dostupan u Srbiji!
iPhone 7 uskoro dostupan u Srbiji!

iPhone 7 uskoro dostupan u Srbiji!

Zvanično je najavljen dolazak iPhone 7 i iPhone 7 Plus telefona u Srbiju.

U iStyle Apple Premium Reseller prodavnice u Ušće SC i Delta City-ju u Beogradu novi iPhone 7 telefoni dolaze uskoro.

Kao i za sve prethodne generacije iPhone telefona, tako i za iPhone 7 i iPhone 7 Plus telefone iStyle Apple Premium Reseller pruža kompletnu tehiničku podršku. U okviru iStyle lanca prodavnica posluje i autorizovani servis.Promo

Novi iPhone 7 telefoni biće dostupni u svim raspoloživim verzijama, bojama i kapacitetima, a kupci u Srbiji moći će da nabave i popularni iPhone 7 Jet Black telefon u oba dostupna kapaciteta (od 128 GB i 256 GB).

Apple je sa iPhone 7 i iPhone 7 Plus telefonima promenio percepciju savršenih pametnih telefona i ponovo nametnuo trend u komunikaciji i zabavi u pokretu koji menja navike korisnika – na bolje. Jedinstven dizajn, lakoća korišćenja i savršen spoj odabranog hardvera i softvera čine iPhone 7 telefone apsolutno posebnom i neodoljivom.

Kupci širom planete posebno su oduševljeni novim iPhone 7 Jet Black telefonom koji su proglasili i za najlepši iPhone telefon ikada kreiran.

Nova generacija iPhone 7 telefona pored hardverske i softverske superiornosti donosi i značajno dužu autonomiju baterije, brži i fluidniji rad, kao i preko 200 novih funkcija kroz novo iOS 10 okruženje.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.