Naslovna » Izlasci » Sport » Ivana Španović skače u centru Beograda!

Ivana Španović skače u centru Beograda!

Pobednica Dijamantske lige i osvajačica bronzane medalje u Riju, Ivana Španović skakaće u centru Beograda, na Terazijama.

U sklopu promocije Evropskog atletskog prvenstva u dvorani koje će za šest meseci biti održano u Beogradu, na Terazijama će u nedelju, 11. septembra od 17.00, biti organizovan jedinstveni atletski spektakl – takmičenje u skoku u dalj.

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović i još četiri skakačice nastupiće u centru Beograda. Nekoliko najboljih daljašica iz Evrope i sveta će skakati isped hotela „Moksva“, gde će biti postavljeno zaletište od tartana i jama sa peskom po standardima IAAF-a. Spektakl će upotpuniti specijalni gosti i brojna iznenađenja.

Beograd će u nedelju biti u znaku kraljice sportova. Tokom celog dana na Terazijama će se odvijati promotivne aktivnosti Evropskog prvenstva u dvorani (Beograd, 3.-5.mart 2017).

Od 12.00 najmlađi posetioci će na specijalnom poligonu moći da se oprobaju u nekoliko različitih atletskih disciplina, a biće organizovana i prodaja različitih proizvoda i suvenira sa obeležjima prvenstva. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.