Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » Moshi Urbana – torba sa stilom

Moshi Urbana – torba sa stilom

Kompanija Moshi jedna je od onih koja u svojoj ponudi ima raznovrsne torbe za sve ciljne grupe, uključujući i premium modele za osobe sa nešto dubljim džepom.

Dobar mobilni računar kao što je MacBook Pro ili MacBook Air korisnici/vlasnici najčešće opreme sa jako kvalitetnom periferijom i pratećom opremom, a vrlo često se odlučuju i za nabavku vrhunske torbe koja treba da obezbedi lak i udoban prenos računara sa jedne na drugu lokaciju, ali i da ostavi utisak prestiža i elegancije.

Torba pod nazivom Moshi Urbana definitivno spaja moderan dizajn sa kvalitetnim materijalima i visokim stepenom upotrebljivosti. Dostupna je u više različitih boja (plava, žuta, zelena, crna…) i što je jako važno nije zahtevna po pitanju održavanja.

Moshi Urbana je prefinjena torba za prave dame koje cene ukus i visok kvalitet izrade. Ova torba odiše posebnošću u smislu da je svakom njenom detalju posvećena maksimalna pažnja i da se može koristiti kako za prenos 15-inčnih računara, tako i za transport 13-inčnih računara. Takođe, u nju je moguće sasvim komforno spakovati i iPad, iPhone i par beležicna, kao i prateću periferiju za računar i punjač. Torba se može nositi preko ramena ili se jednostavno može nositi u rukama – stvar ukusa i potrebe. Urbana ima i nekoliko pomoćnih pregrada za držanje olovaka i lične dokumentacije, kao i boks u koji se može smestiti po koja čokolada(ica) ili kesica bombona.

Moshi Urbana pored savršenog izgleda i dobre komfornosti donosi i lako održavanje pa vlasnice i vlasnici ove torbe bez problema sa nje mogu da skinu eventualne fleke i ozbiljnija zaprljenja, bez bojazni da će se na tim mestima torba deformisati – kvalitetni materijali teško se izobličavaju i veoma teško gube pigmentnost. Pored toga Urbana je visoko vodootporna torba tako da računar koji se transportuje u njoj nema šanse da se pokvasi, čak i kada na uluci nastupi neki ozbiljniji pljusak. Ova torba donosi i zavidan nivo čuvanja računara od svih spoljnih uticaja, a ako se slučajno i ispusti računar u njoj ostaje bezbedan.

Jednostavnije rečeno – Urbana je vrhunska torba za dame i gospodu koji cene stil i žele najbolje svom mobilnom računaru.

 

Cena (sa PDV-om): 13.990,00 dinara

Kontakt: iStyle

Uređuje: DuB volonteri