Naslovna » Izlasci » Festivali » Nova manifestacija: Skadarlijska turistička razglednica

Nova manifestacija: Skadarlijska turistička razglednica

Prva Skadarlijska turistička razglednica, nova beogradska kulturno-turistička manifestacija, biće održana u utorak 27. septembra na Svetski dan turizma, u Skadarliji.

Program počinje u 17 časova i traje do 20 časova, ispred Kuće Đure Jakšića. Posetioci će biti posluženi koktelima, najavljena je zabavna lutrija, kao i posebne nagradne igre.Za dž

Turistima će biti omogućeno besplatno slanje razglednica sa štanda PTT-a, a hotelijeri i vlasnici restorana su pozvani da naprave svoje razglednice, koje će posetioci, takođe, moći da pošalju.

Na manifestaciji će biti organizovan izbor:

Najstarije turističke razglednice,
Najlepše napisane turističke razglednice,
Najmaštovitije turističke razglednice,
Najlepše oslikane turističke razglednice i
Najbolje turističke razglednice.

Svi programi su besplatni.

Poziv takmičarima i izlagačima

Prijave za učešće u takmičarskom i izlagačkom delu programa Skadarlijske turističke razglednice mogu se dostaviti najkasnije do 25.septembra, na e-mail adresu drustvo.skadarlija@gmail.com ili telefonom  na brojeve: 011 215 45 45, 011 228 32 98, 011 228 31 79, 063 225 422, 063 294 785

Organizatori Skadarlijske turističke razglednice – Turistička organizacija Beograda, Društvo „Skadarlija“ i Sacen International – Međunarodni Turistički Savez ističu nekoliko ciljeva manifestacije. Pored promovisanja ugostiteljsko-turističke ponude Srbije i Beograda, ona je pokušaj da se nekadašnja dobra, stara navika slanja razglednica obnovi. Skadarlijska turistička razglednica je i prilika da se što veći broj građana uključi u projekat „Moja Skadarlija“, koji ima za cilj da se Skadarlija, srce grada Beograda, obnovi, uredi i da joj se vrati boemski duh.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković