Naslovna » Izlasci » Film » Osvoji duplo više sa Cineplexx bonus karticom

Osvoji duplo više sa Cineplexx bonus karticom

Nedostaju ti bodovi za omiljenu nagradu i ne znaš kako najbrže da ih sakupiš? Plaćaj svojom Cineplexx bonus karticom i osvoji duplo više!

Do kraja oktobra, svi posetioci bioskopa Cineplexx će imati priliku da osvoje dupli broj bonus bodova prilikom svake uplate na svoju Cineplexx bonus karticu.

Dopunom svoje Cineplexx bonus kartice sa najmanje 2.000 RSD, pored duplih bonus bodova, možeš ostvariti i dodatne pogodnosti:Promo

• popust na cene bioskopskih ulaznica,
• online kupovinu ulaznica,
• preuzimanje rezervisanih bioskopskih ulaznica do 10 minuta pre početka projekcije (umesto uobičajenih 30 minuta),
• atraktivne nagrade u zamenu za bodove.

Prilikom svake posete bioskopima Cineplexx, tokom trajanja akcije, posetioci će moći da pogledaju najaktuelnije filmove sa repertoara, među kojima su i akcioni spektakli „Zaštitnik“ sa Melom Gibsonom i „Džek Ričer – Bez povratka“ sa Tomom Kruzom u vodećim ulogama.

Tinejdžeri će imati priliku da kao vanškolsku aktivnost izaberu Teens night u bioskopima Cineplexx i upoznaju „Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu„, dok dobru zabavu i pregršt smeha garantuje nastavak romantične komedije o omiljenoj singl devojci celog sveta u filmu „Beba Bridžit Džons„.

Nisu zaboravljeni ni najmlađi posetioci, koji će se zabaviti uz animirane avanture „Hrabri vitez Trenk“ i „Dva ortaka i jazavac„, a sve one koji su se smejali malom Budi i situacijama u kojima se našao mladi podgorički „tigar“, moći će da uživaju u novom ostvarenju reditelja Danila Bećkovića „Jesen samuraja„.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.